X

Andreea Bălan spune adevărul despre divorț! Ce le-a mărturisit vedeta fanilor, acesta este motivul rupturii

Este clar! Deși fanii celor două vedete au sperat până în ultimul moment că Andreea Bălan și tatăl fetițelor ei se vor împăca, nu mai e loc de așa ceva. Și chiar dacă Andreea ar fi vrut să aștepte până când George Burcea își rezolva problemele cu legea, după ce a fost prins la volan drogat cu cocaină, acest lucru nu mai este posibil.

George Burcea și-a făcut bagajele și și-a luat tot din vila cântăreței, iar ea a anunțat pe Instagram că totul s-a terminat. De fapt, tot ceea ce scrie presa tabloidă este real.

În ciuda acestor fapte și evidențe, au fost și internauți care au continuat să o acuze pa Andreea că ea este cea care vrea despărțirea și că ar vrea să profite pe plan profesional, folosindu-se de aceste evenimente neplăcute ca să se promoveze.

A fost și momentul în care Bălanca a dat cărțile pe față. Și a răspuns pe Instagram. ”Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a scris artista.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

A făcut anunțul tot pe Instagram

După ce presa a tot scris vreo două săptămâni că divorțul plutește în aer, atât George Burcea, cât şi Andreea Bălan au tăcut, lăsând să pară că sunt doar speculații. Dar încet încet, povestea a prins contur și n-a mai fost vorba despre simple zvonuri. Burcea plecase deja de acasă și locuia la un prieten, iar scandalul cu poliția a pus capac.

Acela a fost momentul în care artista a ieșit și a confirmat, printr-o postare pe contul ei de Instagram, că tot ce s-a scris în presă este adevărat.

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat😔 In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. 👶👧 Va imbratisez cu drag🤗, mereu a voastra AB 🌈🎼🎤”, a fost mesajul Andreei pe Instagram.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro