X

Andreea Marin, `zâna surprizelor` la 5 ani de iubire cu Adrian Brâncoveanu: `Viața e cum e, nu am regrete deloc`!

Andreea Marin n-a făcut niciodată un secret din felul în care a ajuns împreună cu partenerul său de viață, Adrian Brîncoveanu. Au făcut deja 5 ani de când se iubesc și au ajuns să aibă o relație atât de fericită.

Însă când l-a cunoscut, nici prin cap nu i-a trecut vedetei tv după căsniciile eșuate, trei la număr, că se va îndrăgosti de fostul diplomat. Care a apărut însă la momentul oportun. Ea își pierduse tatăl, iar el, la rândul său, o persoană dragă, s-au susținut și s-au apropiat. Iar astăzi formează un cuplu sudat și solid. Dacă se vor căsători?

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a spus Andreea Marin, pentru Revista VIVA.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„Am învățat de la o relație la alta, nu trăiesc pentru părerile celorlalți, nu trăiesc ca să-i mulțumesc pe ceilalți. Pentru fiecare vine acel moment de bine.”, a mai spus diva atunci.

Relația cu actualul partener o împlinește. Andreea nu mai ezită să posteze imagini cu ei doi pe rețelele de socializare. Și să spună exact ce gândește, de câte ori este întrebată de relația cu Brâncoveanu.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro