AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit SANATATE

Cât de des trebuie să faci sex pentru a te menține tânără

Foto: Pinterest.com

 

Putine persoane ar putea nega faptul ca sexul este un lucru bun in viata fiecaruia. Dar cercetarile recente au dovedit ca nu este doar bun pentru minte si pentru trup, dar ne ajuta sa ne mentinem si mai tineri si sanatosi.

Oamenii de stiinta din California au descoperit ca intimitatea sexuala este asociata cu telomerele mai lungi, acele elemente ale ADN-ului care se gasesc la capetele cromozomilor, protejandu-i de leziuni si care se scurteaza odata cu varsta.

Cercetatorii au analizat mostrele de sange a 129 de femei care aveau o viata sexuala regulata. O cantitate mai mare de telomere lungi au fost gasite la femeile care au raportat intimitate sexuala saptamanala, afirma studiul potrivit indy100.com.

Poziții sexuale pentru fiecare ÎNCĂPERE a casei

Ce trebuie să ştii când faci sex cu un bărbat de 30 de ani

Semnele care îţi arată că sunteţi INCOMPATIBILI în pat

Tomás Cabeza de Baca, cercetator principal la Universitatea din California, numeste telomerii „un indice biologic al imbatranirii sistemice si a sanatatii”.

Foto: Pinterest.com

„Desi procesele normale de viata, cum ar fi imbatranirea si replicarea celulara, scurteaza telomerii, stresul psiho-social sustinut accelereaza acest proces.

Trucurile pentru o partidă de sex perfectă: Plăcerea va fi garantată

Poziţii sexuale pe care trebuie să le încerci pe PLAJĂ

De-a lungul timpului, telomerele scurtate pot contribui la dexvoltarea bolilor degenerative cronice si la mortalitatea prematura”, a declarat pentru PsyPost Tomás Cabeza de Baca.

Comentarii: