AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

Face furori printre cupluri ! Poziția sexuală a anului 2017

Trăim într-o lume aflată într-o continuă schimbare şi aşa cum moda se transformă de la un sezon la altul, aşa şi în materie de sex apar noutăţi. Pentru că oricât ai fi crezut că în acest domeniu nu mai e loc de inovaţie, ei bine, trendurile aduc în prim plan noutăţi.

Află că unele poziţii, precum cea a misionarului sau femeia deasupra, nu mai sunt atât de în vogă. Bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile care inovează în materie de amor, aşa că preia iniţiativa şi arată-i că există şi alte poziţii, poate chiar mai incitante. Una dintre ele este cea cunoscută în vechea Kama Sutra drept The Amazon.

Această poziție sexuală este desprinsă din toate fanteziile erotice ale bărbaţilor.

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

El stă comod pe un scaun, iar tu te aşezi în poală lui, mişcându-ţi şoldurile lasciv. Adoră senzaţia că tu deţii controlul şi că poate să îşi folosească mâinile pentru a-ţi atinge trupul aşa cum îşi doreşte (chiar şi puţin mai agresiv, pentru un plus de sare şi piper). În plus, penetrarea este adâncă ceea ce va spori plăcerea amândorura.

Foto: sofeminine.co.uk

Poţi inversa apoi poziţia, aşezându-te în poala lui cu spatele la el. Garantat nu va uita multă vreme această experienţă sexuală.

Ai un partener LENEȘ? IATĂ care sunt poziţiile care îl vor satisface

Poziţii erotice care creează dependenţă

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Foto: sofeminine.co.uk
Comentarii: