X

Fiul unui faimos actor de la Hollywood căutat de poliție pentru că și-ar fi bătut mama

Fiul unui faimos actor de la Hollywood căutat de poliție pentru că și-ar fi bătut mama. Fiul cel mare al lui Nicolas Cage ‘este căutat pentru a fi interogat după un incident petrecut în casa mamei sale. Weston, în vârstă de 33 de ani, este suspectat că și-a bătut mama, Christina Fulton, a relatat TMZ.

Publicația relatează că anchetatorii vor să-l interogheze pe Weston în legătură cu o bătaie care a avut loc pe 28 aprilie în zona Los Angeles. O dispută verbală între mamă și fiu ar fi degenerat în violență fizică. O ambulanță a fost chemată la fața locului pentru a verifica starea lui Fulton, dar aceasta a refuzat să fie dusă la spital.

CITEȘTE ȘI: Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic: Declarațiile făcute de medicul care l-a operat

Anchetatorii au declarat că Weston a fugit înainte ca poliția să ajungă la fața locului. Autoritățile vor decide dacă acest caz va fi considerat o infracțiune gravă.

Sursele spun că Fulton încerca să își consoleze fiul, care trecea prin probleme emoționale. Ea a negat afirmațiile potrivit cărora cei doi s-ar fi certat și a cerut discreție în această chestiune. Actrița a fost văzută ulterior cu un ochi vânăt.

Este Weston bolnav?

Weston a fost tratat în trecut pentru probleme de sănătate mintală. El a fost internat într-un spital de psihiatrie în 2011, după un incident violent în Los Angeles, amintește Fakti. La vremea respectivă, Fulton a dat vina pe problemele de sănătate mintală ale fiului ei pe câștigătorul al premiului Oscar, afirmând:

„Nicolas Cage a făcut rău și a făcut ceva absolut oribil și trebuie să mă duc să-mi iau fiul”, a declarat ea pentru Inside Edition. „Eu sunt cea care l-a crescut pe Weston. Eu sunt cea care a avut grijă de Weston. Tatăl lui era foarte ocupat să lucreze ca actor”, a adăugat ea.

CITEȘTE ȘI: Ce părere are Andreea Marin despre faptul că fiica ei de 16 ani are prieten

Fulton și Cage au început și-au început relația în 1988, iar Weston s-a născut în 1990. Cuplul nu s-a căsătorit niciodată și s-a despărțit la un an de la nașterea lui Weston.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro