RELATII

Forma corpului tău DEZVĂLUIE cât eşti de bună în pat

Foto: Pinterest.com

Formele trupului tău nu numai că te fac mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor, dar îţi influenţează şi performanţele sexuale, susţin specialiştii. Greutatea, înălţimea sau dimensiunea sânilor sunt doar câteva dintre trăsăturile care oferă indicii importante despre comportamentul în dormitor. Descoperă ce spune trupul tău despre tine.

Eşti o femeie voluptuoasă?

În cazul în care ai fost înzestrată cu forme pline, mai ales şolduri proeminente, eşti dezinhibată şi deschisă la orice este nou când vine vorba de sex. Un studiu condus de Universitatea Leeds din Marea Britanie şi citat de yourtango.com a descoperit că femeile cu rotunjimi în zona şoldurilor sunt mai predispuse la aventuri de o noapte şi dornice să experimenteze sexual.

Eşti mică de înălţime?

Spre deosebire de femeile înalte, cele scunde pot pune în practică cu mai multă uşurinţă poziţii sexuale complicate. Motivul? Au centrul de greutate poziţionat mai jos, ceea ce le oferă un echilibru foarte bun.

Consecinţele GRAVE ale lipsei fierului din organism: Ce boli rişti

Ai APLICAȚIA LANTERNĂ pe telefon? Vezi de ce trebuie să o dezinstalezi IMEDIAT

Care este starea ta de sănătate în funcție de CULOAREA urinei. Când trebuie să te îngrijorezi?

Eşti înaltă?

Deşi, atât femeile cât şi bărbaţii înalţi sunt văzuţi ca fiind foarte sexy, când vine vorba de activitatea din dormitor, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Şi asta pentru că înălţimea le afectează mobilitatea şi astfel şi abilitatea de a pune în practică anumite tehnici sexuale. Nu numai că sunt mai greoaie, dar persoanele înalte pot întâmpina probleme şi în desfăşurarea activităţilor sexuale în spaţii mai strâmte în afara dormitorului.

Foto: Pinterest.com

Eşti plinuţă?

Potrivit lui James Watson, un genetician care a câştigat premiul Nobel, femeile mai plinuţe se bucură mai mult de sex decât cele slabe. Explicaţia oferită de specialist este că grăsimea contribuie la producerea mai multor endorfine, care intesifică dorinţa sexuală. Astfel, prestaţia din pat a doamnelor grăsuţe în pat este mai apreciată de parteneri.

Eşti slabă?

Spre deosebire de cele plinuţe, femeile slabe secretă mai puţine endorfine. Astfel, potrivit geneticianului James Watson, nu excelează în dormitor. Însă, un studiu a descoperit că bărbaţii în timpul actului sexual cu femei slabe depun mai mult efort pentru reuşita partidei, compensând cumva.

Sex la telefon? JOCURI erotice care îţi vor condimenta relaţia

Ce impact au MESAJELE cu caracter sexual asupra relaţiei

De ce RENUNȚĂ femeile la sex

Ai sâni mici?

Deşi bărbaţii apreciază femeile cu bustul generos, se pare că şi doamnele cu sânii mici au parte de multă distracţie. Sânii mici sunt mult mai sensibili decât cei mari, aşa că femeile înzestrate cu un bust mic se bucură de senzaţii mult mai intense. Astfel, cu cât preludiul este mai fierbinte, cu atât partida de sex va fi mai reuşită.

Cum îți poți da seama că te înșală după MODUL în care face sex

Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

Ai sânii mari?

Un studiu din 2013 a arătat că femeile dotate cu un bust generos se distrează mai bine în dormitor. Deşi sânii mici sunt cu 24% mai sensibili decât cei mari, femeile cu un bust mare ştiu mai bine ce vor în dormitor şi cum să ceară.

Comentarii: