AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

”FORȚA G”, poziția din Kama Sutra pe care partenera ta NU o va uita curând

Foto: Pinterest.com

 

Una dintre pozițiile sexuale care se remarcă prin nivelul mare de stimulare al partenerei este, așa cum îi spune și numele G-Force (”Forța G”). Este una dintre pozițiile din Kama Sutra relativ ușor de executat, iar intensitatea actului sexual, datorită stimulării deosebit de puternice a partenerei, este extrem de mare pentru ambii parteneri.

Ce presupune

Femeia sta lungita, exact ca la pozitia „Misionarul”, numai ca de data aceasta isi ridica picioarele si le sprijina de pieptul partenerului care sta in genunchi in fata ei pentru a o penetra.

Cum îți influenţează expunerea la SOARE viaţa sexuală / STUDIU

Efectele adverse ale medicamentelor asupra vieții sexuale: Cum influențează erecția

Cea mai frecventă fantezie a doamnelor: sexul cu o altă femeie. Vezi ce ALTE fantezii au

Avantaje

Aceasta pozitie permite raporturi inflacarate, excitante si stimularea mult mai rapida a punctului G. Efectul vizual duce si el la excitarea celor doi parteneri.

Foto: sofeminine.co.uk

Sfatul sexologului

Aceasta acrobatie poate fi recomandata ca interludiu intre doua pozitii mai confortabile, si poate fi urmata de o pozitie clasica, de exemplu aceea „a misionarului”.

MITURILE despre SEXUL în timpul sarcinii

The Triumph Arch, poziția sexuală preferată de cei experimentați

Semnele care TE AVERTIZEAZĂ că NU te va suna după prima noapte de sex

Totodată, femeia trebuie sa fie atenta pentru a nu capata dureri de spate. Iar partenerul nu trebuie sa fie violent: daca este mult prea profund ii poate provoca dureri partenerei.

Comentarii: