X

HOROSCOP 5 iulie 2022

Berbec La locul de muncă ați început un proiect care vă place, croit parcă anume pentru inima dumneavoastră. Aveți argumente, energie şi susţinerea colegilor, deci sunteți pe val.

Taur
Veți avea unele divergenţe cu un membru al familiei, dar toate se vor rezolva până la urmă. Din păcate, veți avea mai putin timp liber pentru cei dragi, dar veți recupera, probabil, printr-o vacanță binemeritată.

Gemeni
Să oferiți partenerului parfumuri, bijuterii, cadouri? Cu siguranță, nu. Trebuie să-i puneți pe tavă inima dumneavoastră, dragostea dumneavoastră. Aveți tendința de a fi mai atent la detalii, mai ales când vine vorba de relația de cuplu.

Rac
Acum sau niciodată e momentul să dovediți cât sunteți de capabil. La locul de muncă această atitudine este extrem de importantă şi va fi garanţia succesului. Este nevoie să demonstrați mai mult atât acasă, în cadrul familiei, cât și la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Trebuie să încercați să încetiniți puțin ritmul, deoarece încercarea de a vă termina toate sarcinile în grabă și cât mai repede va duce la greșeli pentru care s-ar putea să fiți taxat. Trebuie să aveți grijă.

Fecioară
Sunteți extrem de încântat de situaţie, dar să nu vă aruncați în această relaţie fără să vă luați precauții. Simțiți tot timpul nevoia de a dovedi de ce sunteți în stare, mai ales la locul de muncă.

Balanță
Sunteți activ, aveți sprijinul familiei, aveți o reputație bună, aveți toate argumentele să mergeți înainte cu această afacere. Veți avea rezultate neaşteptate şi veți câştiga mult.

Scorpion
Ați devenit morocănos şi cu greu vă recunoașteți şi dumneavoastră. Nu veți reuşi să legați prietenii noi dacă veți continua așa. Vă faceți mici plăceri, cheltuind pentru sufletul dumneavoastră anumite sume pe care le-ați economisit.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
Visați la proiectele dumneavoastră, care într-adevăr sunt foarte interesante, şi uitați de plăcerile vieţii. Cel mai bine ar fi să vă stabiliți nişte obiective realizabile şi să vă bucurați mai mult de prezent.

Capricorn
Respirați adânc și expirați, alungați toate gândurile negative sau îngrijorătoare! Acest mic exercițiu vă va ajuta să vă relaxați, căci sunteți foarte stresat la locul de muncă.

Vărsător
Aveți grijă, lucrurile se întâmplă prea repede și s-ar putea să suferiți puțin! La muncă trebuie să vă păstrați calmul, chiar dacă şefii îşi descarcă nervii pe dumneavoastră, altfel vor fi multe erori în munca pe care o faceți.

Peşti
Veți rătăci pe cărările iubirii și veți trăi momente fericite. Veți reveni cu picioarele pe pământ la locul de muncă, deoarece veți avea multe responsabilități de îndeplinit.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro