X

HOROSCOP 6 august 2022

Berbec Vei reuşi să rezolvi unele probleme amânate de mult timp în relaţia de cuplu. Dialogul va fi unul extrem de constructiv şi în relaţiile cu prietenii, şi cu membrii familiei, şi vei descoperi lucruri neştiute.

Taur
Primești atribuții la locul de muncă, dar nu îndrăznești să ceri detalii, pentru a nu poza într-o postură mai puțin plăcută. Încearcă să înțelegi singur care este varianta optimă sau cere ajutorul unui coleg.

Gemeni
Este momentul potrivit pentru a-ţi exprima direct nemulțumirile, atât la locul de muncă, precum şi în relaţiile cu membrii familiei. Doar astfel vei reuşi să ai discuţii sincere despre problemele care te frământă.

Rac
Reuşeşti să-ţi achiziţionezi un obiect de valoare la care ai visat de multă vreme, datorită unei afaceri de succes pe care tocmai ai încheiat-o. Acest lucru îţi aduce o mare satisfacție.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Este posibil să fii sunat de la locul de muncă sau de la o instituție unde ai lucrat în trecut și să ți se solicite anumite servicii. E indicat să nu mai încerci să împaci pe toată lumea la comandă.

Fecioară
Este vremea planurilor de viitor pe care le faci în detaliu alături de persoana iubită şi pe care le vrei realizate cât mai curând posibil. Ai grijă, pentru că vei avea nevoie de multă muncă şi dedicație.

Balanță
Doreşti să afli lucruri noi despre persoanele din jurul tău şi să fii la curent cu știrile momentului. Ai parte de provocări la tot pasul, iar asta este ceea ce-ţi place cu adevărat.

Scorpion
Vei avea timp pentru a medita la ceea ce contează cu adevărat pentru tine. La importanţa oamenilor pe care îi ai aproape şi la sentimentele pe care le investești în relaţiile cu aceştia.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Vrei sau nu să accepți, astrele ți-au pregătit mici surprize din care vei ieși puțin șifonat, pentru că tu vei fi cel care află ultimul veștile frumoase. De aici vine starea ta de frustrare.

Capricorn
O persoană de sex opus îți atrage atenția într-un context mai degrabă interesant: poate la medic, poate la cumpărături sau pe stradă. Ai impresia că știi acea persoană de mult timp.

Vărsător
Vei rezolva rapid toate problemele apărute la locul de muncă şi vei avea timp pentru a te ocupa mai mult de viaţa de familie. Cel mai important acum este să fii alături de cei dragi.

Pești
Evită să cedezi presiunilor de la locul de muncă, deoarece astăzi nu va fi o atmosferă tocmai plăcută şi sunt posibile unele situaţii tensionate din acest motiv. În schimb, acasă vei avea parte de o cină romantică.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro