X

Invenție halucinantă a tabloidelor sau trădarea secolului? Presa din Spania a cuplat-o pe Shakira cu Casillas, dușmanul lui Pique!

Despărțirea dintre Shakira și Pique e încă cel mai discutat subiect monden din sport. Cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol și-au spus adio după o relație îndelungată și doi copii, la mijloc fiind o poveste pe care jucătorul Barcelonei a început-o cu o studentă de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Presa din Spania detonează acum marea bombă. Și susține că Shakira ar fi găsit umărul perfect pe care să plângă. Nimeni altul decât eternul dușman din Primera al lui Pique, legendarul portar al lui Real Madrid Iker Casillas. Tabloidele zic că Iker e cel care ar consola-o pe artistă.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

De altfel, Casillas a trecut și el printr-un divorț de mama copiilor săi, jurnalista Sara Carbonero, cea cu care – coincidență – s-a cuplat în același timp când s-au combinat Shakira și Pique.

Faptul că Iker i-a dat follow Shakirei pe Insta a aprins clar imaginația lumii întregi. Fostul goalkeaper al Realului și al naționalei Spaniei a avut o primă reacție, printr-o postare pe Instagram. „Tocate las narices… Tocate las narices… OMG”, a scris Casillas, expresia traducându-se ”Atinge-ți nasul!”, în sensul în care faptul că s-a publicat o așa informație nu poate fi real.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro