X

Jennifer Lopez a dat o avere pe rochiile de mireasă! I-au scos în evidență trupul perfect!

3 milioane de euro a scos din buzunare Jennifer Lopez pentru rochiile de mireasă pe care le-a purtat la cea de-a doua nuntă cu Ben Affleck. Cele trei ținute au fost create de designerul american Ralph Lauren și fiecare ar fi costat aproximativ un milion de dolari, potrivit Daily Mail.

Dar ce mai contează? Pentru așa un trup era nevoie de rochii deosebite. JLo i este una dintre vedetele care la 53 de ani are o siluetă perfectă și un corp bine definit.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”De vină” ar fi programul draconic de sală de la care Jennifer nu se abate niciodată. E foarte bine stabilit și presupune 5 antrenamente pe săptamână, plus până la zece ore de somn pe noapte.

„Pentru a avea un corp ca acesta la 53 de ani, aș putea crede că a avut liposucție pe stomac, precum și pielea strânsă pe brațe. Puteți vedea că brațele sunt strânse, ceea ce este în concordanță cu operația”, a comentat un medic celebru.

În ziua în care a împlinit 53 de ani, J-Lo le-a făcut o surpriză fanilor ei. a renunțat la haine și a realizat un pictorial sexy, cu care și-a promovat linia de produse cosmetice și de îngrijire corporala.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro