AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit

JOCURILE erotice, menite să reaprindă pasiunea între parteneri

Foto: pinterest.com

 

Jocurile erotice sunt o modalitate de a alunga monotonia din dormitor si de a reaprinde pasiunea. In plus, intaresc legaturile dintre parteneri si va maresc repertoriul sexual. Si, bineinteles, putina distractie sexuala va ofera amintiri de neuitat, nu-i asa?

Iata cateva dintre cei mai stimulative  jocuri erotice care vor  reaprinde pasiunea intre voi:

Lucruri pe care NU ai voie sa le faci IMEDIAT DUPĂ ce ai avut orgasm

Sexolog: 5 PROBLEME cu care se confruntă românii în dormitor

Cele șapte tipuri de orgasm la femei. CUM pot fi atinse

1. Twister sexy

Daca ai jucat twister atunci cand erai copil, cu siguranta iti amintesti cum erai blocat in pozitii demne de un contorsionist in timp ce incercai sa-ti intreci concurentul. Acum imagineaza-ti acelasi joc impreuna cu partenera, goala. Iar voi puteti merge chiar mai departe, incecand sa va distrageti atentia prin saruturi, muscaturi.

2. Sticluța

Iti amintesti cum invarteati sticluta in timpul liceului sperand sa arate spre fata care iti placea? Acum, dupa ce ati golit o sticla de vin, pentru a avea starea de spirit necesara, scrieti cereri sexy pentru a face lucrurile mai interesante precum: sarut frantuzesc, striptease, dans in poala, sex oral. Invarte sticla si daca se opreste in dreptul tau, alege ce vrei sa-i faci partenerei, dupa care schimbati rolurile.

3. Ghicește obiectul

Leaga-ti partenera la ochi, dezbrac-o si foloseste un obiect (sexual sau nu) cu care s-o mangai pe tot corpul. Ai putea turna putina ciocolata pe sani sau sa o lovesti usor cu un obiect de piele. Apoi pune-o sa ghiceasca ce ai folosit. Nu trece la un alt obiect pana nu da raspunsul corect.

4. Oglindă, oglinjoară

Acest joc nu este numai amuzant insa o ajuta pe partenera sa afle totul despre corpul tau, despre partile sale care iti plac si cele care nu-ti sunt pe plac. Incepeti prin a sta goi unul in fata celuilalt. Acum incepe sa o saruti, sa o mangai; ea trebuie sa-ti faca aceleasi lucruri. Ideea este sa para ca faceti totul in oglinda, iar miscarile sa fie cat mai apropiate.

5. Ninja sex

Incercati-va abilitatile de a scapa nevazuti facand sex in locuri publice. Puteti incepe cu un sarut intr-un restaurant, dupa care sa treceti la miscari mai „hot”, precum sa o faceti intr-o camera de oaspeti la o petrecere sau intr-o masina.

6. Adevăr sau provocare

Acesta a fost mereu un joc amuzant jucat cu pritenii la o petrecere. Insa practicarea lui cu partenera este o modalitate ca relatia voastra sa se imbunatateasca. Vei fi uimit de lucrurile pe care le vei descoperi in timpul jocului. Intreaba-ti iubita despre fanteziile ei sexuale sau despre escapadele ei. Pentru a face lucrurile si mai interesante transforma-i fanteziile in realitate.

7. Întrece-te pentru plăcere

Aceasta nu doar ca este un joc nebun insa va avea ca rezultat apropierea dintre ei. Intindeti-va dezbacati in pat si incepeti sa va autosatisfaceti. Cine termina primul il ajuta pe celalalt, manual sau oral, sa ajunga la orgasm. Cine ajunge la climax primul a castigat si va avea parte de un tratament sexual la alegere data viitoare.

8. Vânătoarea de comori

Incepeti cautatea prin alcatuirea unei liste de lucruri sexy pe care partenera ar trebui sa le faca. Ar trebui sa includa inclusiv cateva dintre fanteziile tale. Ar trebui sa indeplineasca toate sarciniile pentru a castiga jocul. Pe lista ar putea fi trecute urmatoarele cerinte – indepartarea lenjeriei intime cu dintii, un masaj, plimbarea unui cub de gheata pe spate etc.

Comentarii: