X

Metodele de pregătire a cărnurilor albe

Cărnurilor albe li se potrivesc toate metodele de pregătire, însă există și unele caracteristice, în general mai delicate, care nu se pot aplica la cărnurile roșii.

CITEȘTE ȘI: Secretul coastelor la cuptor- sosul Barbeque făcut acasă

Metodele de pregătire a cărnurilor albe

Metodele de pregătire a cărnurilor albe

Trucuri și sfaturi:

Dacă bucata de carne este foarte slabă, se recomandă să adăugați bucățele de slănină.

Ca să nu folosiți prea mult lichid, alegeți cratițe de dimendiunea cărnii, de preferat să nu fie din aluminiu, deoarece acesta înnegrește sosul.

CITEȘTE ȘI: Trucurile unui cunoscut gastronom: Cum se prepară cel mai bun pui la cuptor – gesturile mici care fac diferența

Pentru cele mai bune rezultate, sosurile trebuie preparate din aceeași carne, de exemplu sos alb de pui pentru o friptură de pui.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro