AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

Poziţii sexuale pe care trebuie să le încerci pe PLAJĂ

Foto: Pinterest.com

Plănuieşti un weekend fierbinte alături de jumătatea ta pe malul mării? În acest caz trebuie să profiţi din plin. Găseşte un colţ de plajă mai retras şi pune în practică cele mai incitante sau romantice fantezii.

Creaţi-vă amintiri care să reziste o viaţă! Iată câteva poziţii sexuale ideale pentru o partidă de amor pe plajă.

The Lotus Blossom

Este o poziţie intimă, ideală pentru serile romantice petrecute pe plajă. Dacă iubitul tău este înzestrat cu flexibilitate, atunci merită să o încercaţi. Partenerul tău se aşază pe nisip, cu picioare încrucişate. Tu te vei urca deasupra lui, cu picioarele în jurul taliei lui. El îşi va poziţiona mâinile pe şoldurile tale şi te va ajuta să te mişti.

Foto: sofeminine.co.uk

Ce-şi doresc bărbaţii: Şapte moduri prin care-ţi poţi satisface partenerul

GREȘELI pe care le faci în pat DUPĂ 30 de ani. Evită-le!

Tipurile de bărbați pe care femeile le adoră

The Hound – Kamasutra sex position

O variantă a celebrului doggy style, această poziţie este perfectă pentru partidele de amor de fugă. Aşază-te în genunchi, sprijinită pe coate, iar iubitul tău te va penetra pe la spate. Unul dintre avantajele oferite de această poziţie este că mâinile partenerului sunt libere şi-ţi pot oferi extra stimulare, grăbind astfel orgasmul.

Foto: sofeminine.co.uk

Semnele care îţi arată că ÎL SATISFACI în dormitor

Te înșală? Iată cum poți face o AVERE din asta!

The Proposal

Este o poziţie mai dificilă, dar care merită tot efortul. Îngenuncheaţi, faţă în faţă. El va pune piciorul stâng în faţă, cu talpa pe nisip (ca şi când te-ar cere de soţie), iar tu vei face acelaţi lucru. Lasă-te uşor pe spate pentru a uşura penetrarea.

Foto: sofeminine.co.uk

Lipsa sexului în relaţie. Unde greșiți

Sexul pe caniculă? Iată cum poți trăi momente de NEUITAT

The Triumph Arch

O poziţie romantică şi incitantă, arcul îi permite bărbatului să-şi sărute şi alinte partenera. Puteţi începe în poziţia femeia deasupra. În timpul penetrării, lasă-te pe spate până când îi atingi picioarele. El se poate apleca spre tine pentru a-ţi săruta sânii şi pentru a-ţi coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile tale. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid.

Foto: sofeminine.co.uk

Ce impact au MESAJELE cu caracter sexual asupra relaţiei

De ce RENUNȚĂ femeile la sex

Vrei să-ţi prelungeşti viaţa? Sucul care te vindecă de mai multe boli

The Basket

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.

Foto: sofeminine.co.uk
Comentarii: