X

Prodanca, reality-show și cu procurorii? ”Mă ascultă ambiental”, a dezvăluit sexy-impresara

Nu face un pas Anamaria Prodan că dă imediat de scandal. Chiar și atunci când nu îl caută ea cu lumânarea, fiindcă sexy-impresara, fiică a regretatei cântărețe Ionela Prodan, îl și caută mereu cu lumânarea. Numai că de data aceasta, Prodanca se jură că e fix ca-n expresia ”unde dai și unde crapă?”.

Anamaria Prodan a șocat ieri lumea întreagă când a ajuns la gsp live și le-a arătat realizatorilor emisiunii o hârtie. Vedeta a fost înştiinţată oficial, de către Parchet, că îi sunt ascultate telefoanele.

N-ar fi ceva ieșit din comun dacă ne gândim că numele ei s-a legat uneori de povești cu meciuri trucate și pariuri sportive. Doar că de data aceasta, agentul de jucători susţine că este vorba despre o anchetă în cazul meciurilor de la… Gloria Buzău. După cum se știe, Comisia de Disciplină a suspendat, în 2016, mai mulţi jucători şi antrenori de la echipa buzoiană pentru trucarea meciurilor.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Am o viață plictisitoare!”

Doar că soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a jurat la gsp live și mai târziu la România TV că nu a avut nicio treabă, niciodată, cu vreun jucător sau antrenor de la Gloria Buzău.

„Nu am avut niciun jucător sau antrenor la Gloria Buzău, niciodată. Încă vreo 5-6 cunoştinţe din fotbal m-au sunat azi, să îmi spună că şi ei au fost ascultaţi. N-o să-mi permit vreodată să îmi fac familia, copiii de ruşine”, a spus Anamaria Prodan, la emisiune la Victor Ciutacu.

”Din ce am înțeles e un domn Pașcu (n.r- Virgil Pașcu, ofițer de integritate la FRF), care a a lucrat în domeniu (n.r- ar fi lucrat la „Doi și-un sfert”, fosta unitate de Informații din MAI). Se pare că el a avut această inițiativă. Sunt bani aruncați degeaba. Dacă ei nu au treabă…

Stau și mă urmăresc ambiental, în casă, în mașină. Am o viața plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri! Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat.”, mai povestise Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro