X

Rareș Fortuneanu, înainte de duelul cu Suedia:”Îmi doresc războinici pe teren!”

„Tricolorii” încep campania de calificare la Euro 2022 în deplasare cu Suedia, iar antrenorul naționalei noastre a dezvăluit cum îi putem surprinde pe scandinavi.

România are două meciuri puternice în mai puțin de o săptămână. Selecționata masculină de handbal joacă la 5 noiembrie în Suedia, iar trei zile mai târziu vine Muntenegru la Baia Mare, ambele întâlniri contând pentru calificarea la Campionatul European din 2022.

Rareș Fortuneanu, antrenorul „tricolorilor”, pornește la drum cu încredere că echipa sa poate ajunge la un turneu continental după o pauză de peste două decenii.

” În condițiile actuale, de când competițiile interne s-au reluat, am văzut multe surprize, meciurile sunt echilibrate și sper să fie și acum cazul, la meciurile internaționale. Îmi doresc să vedem numai războinici pe teren, jucători determinați, concentrați, disciplinați tactic și cu atitudine”, spune Rareș Fortuneanu.

În asentimentul său este și căpitanul echipei, Mihai Popescu. „Am avut o discuție cu băieții, le-am zis că este un vis de-al meu să merg la CE, nu-l pot realiza fără cei mai tineri și le-am cerut să mă ajute să îndeplinesc visul. Avem toate șansele, Suedia și Muntenegru sunt favorite în fața noastră, dar trebuie să credem că putem. Un egal cu Suedia este cât o victorie”, adaugă Mihai Popescu.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Mulți jucători se gândesc la retragere

Preliminariile pentru competiția din Ungaria și Slovacia ar putea fi ultimele pentru „veteranii” lotului nostru național.

” Aș vrea să văd fericire pe fața jucătorilor, mai ales că pentru unii dintre ei este ultima campanie și as vrea să fie răsplătiți după 15-20 de ani de carieră cu o prezență la un turneu final major”, mărturisește antrenorul naționalei masculine de handbal.

„Determinarea de a ajunge la un turneu final după atâta timp este forța noastră. Pentru unii dintre noi ar putea fi ultimul turneu final…eu încă mă gândesc, nu am luat nici o decizie clară în privința viitorului”, încheie căpitanul Mihai Popescu.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro