RELATII

Sex cu un bărbat de 50 de ani. Ce TREBUIE să ştii

Foto: Pinterest.com

50 de ani este vârsta la care bărbaţii ajung să fie foarte experimentaţi din punct de vedere sexual. Puteţi beneficia amândoi de cunoştinţele lui erotice pentru a vă bucura de partide de sex  senzaţionale.

Dar pe lângă aceste beneficii, vârsta de 50 de ani aduce şi unele provocări serioase în dormitor, peste care puteţi trece numai împreună. Iată ce trebuie să ştii:

Poate fi afectat de disfuncţia erectilă

Aceasta este una dintre problemele care afectează cu precădere bărbaţii după vârsta de 50 de ani. Circulaţia sanguină devine tot mai slabă odată cu inaintarea în vârstă, ceea ce reduce intensitatea fluxului de sânge către zona organelor genitale şi prin urmare scade capacitatea de a obţine şi menţine o erecţie.

Din fericire, există trucuri care vă ajută să întârziaţi sau chiar să evitaţi această deficienţă. Alimentaţia sănătoasă, exerciţiile fizice şi renunţarea la fumat sau consumul de alcool sunt esenţiale pentru ca partenerul tău să-şi păstreze viriliatea.

De ce RENUNȚĂ femeile la sex

Vrei să-ţi prelungeşti viaţa? Sucul care te vindecă de mai multe boli

Sexul DUPĂ menopauză. Care este de fapt adevărul

De asemenea, pastilele pentru potenţă sunt un remediu eficient, dar este obligatoriu să ceară sfatul medicului înainte de a le lua.

Nu mai este la fel de flexibil sau puternic

Un bărbat de 50 de ani nu mai este cu siguranţă la fel de flexibil şi puternic precum unul de 30. De aceea, înainte de a-i propune tot felul de poziţii şi tehnici sexuale, ar trebui să te gândeşti la faptul că îl poţi pune în dificultate. Evită poziţiile în care trebuie să îţi susţină toate greutatea, aşa cum sunt cele în picioare, dar şi poziţii care necesită flexibilitate.

Foto: Facebook.com

Nu mai are chef de sex

Nivelul testosteronului, hormonul masculin, scade treptat în cazul bărbaţilor odată cu înaintarea în vârstă, aşa cum se întâmplă şi în cazul femeilor cu nivelul estrogenului. Te vei confrunta din această cauză cu situaţia în care partenerul tău are un libido scăzut sau nu mai are deloc chef de sex.

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

Trebuie să fii conştientă de faptul că nu poate avea un apetit sexual precum în urmă cu zece sau 20 de ani. Suplimentele pe bază de testosteron v-ar putea ajuta, dar este obligatoriu să fie recomandate de un medic, în niciun caz luate fără acordul acestuia pentru că pot provoca dezechilibre hormonale serioase.

Avantajul! Este foarte experimentat

Datorită cunoştinţelor acumulate de-a lungul anilor, partenerul tău poate fi un adevărat „guru” din punct de vedere sexual.

Lucurile pe care NU le spune NIMENI când vine vorba de sex

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Experienţa dobândită îl ajută să transforme partidele voastre de amor într-unele de-a dreptul senzaţionale. Lasă-l să-ţi arate tot ce ştie şi cu siguranţă nu vei regreta!

Comentarii: