AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

SEX de Revelion: da sau nu? Superstiții de Anul Nou în ceea ce privește sexul

Foto: Pinterest.com

Lista superstitiilor este una bogata la romani, cu atat mai mult cand vine vorba de Anul Nou. De la cele legate de noroc si bani pana la cele amoroase, exista o multime de sfaturi menite sa ne indrume in urmatorul an. Este bine sa faci sex de Revelion ori trebuie sa spui „Nu!” tuturor dorintelor care iti dau tarcoale la ceas de seara?

Sex de Revelion: da sau nu?

Fie ca esti sau nu o fire superstitioasa, este bine sa afli ce ti se poate intampla daca faci sex de Revelion. Citeste ce se spune despre cei care gusta din paharul placerii in cea mai asteptata noapte a anului.

CITEȘTE ȘI: Poziţii în care punctul G este intens STIMULAT

Din pacate, superstitiile se bat cap in cap la acest capitol. In functie de zonele din care provin, circula doua variante legate de satisfacerea fanteziilor in noaptea dintre ani.

Una dintre ele incurajeaza activitatile erotice de Anul Nou, in timp ce cealalta sugereaza infranarea oricarei dorinte de acest tip. In primul caz, este bine sa faci sex de Revelion pentru a avea parte de noroc in dragoste.

Daca esti deja implicata intr-o relatie, veti face un pas important in anul ce urmeaza, iar daca esti singura, dar ai o aventura erotica de Revelion, vei avea sansa sa intalnesti partenerul potrivit in anul urmator.

CITEȘTE ȘI: Poziţiile erotice IDEALE pentru fiecare TIP de orgasm

In al doilea caz, o partida de sex de Revelion iti poate aduce ghinion in anul aflat la inceput de drum. Fie te vei desparti de cel cu care esti, fie nu vei intalni pe nimeni cu care sa iti unesti destinul.

Alte superstiții de Anul Nou în ceea ce privește sexul

Cu siguranta cea mai populara superstitie pentru domeniul amoros este cea care presupune sarutul sub vasc. Se spune ca acest obicei va aduce noroc in dragoste in anul urmator. Uneori nici nu mai conteaza cu cine te strecori sub vasc, ci important este sa iti asiguri sansa pentru anul ce urmeaza. Cel putin asa spun unele persoane care cred in aceasta superstitie amoroasa.

CITEȘTE ȘI: Poziții sexuale pentru fiecare ÎNCĂPERE a casei

Alta superstitie spune ca este bine sa te saruti cu partenerul la ora 00:00 pentru ca relatia sa decurga bine in continuare. In schimb, daca nu faceti acest gest intim, va veti raci treptat.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să ştii când faci sex cu un bărbat de 30 de ani

Credeai ca purtarea unei lenjerii rosii are legatura doar cu norocul? Ei bine, ea simbolizeaza si pasiunea, dar si viata sexuala activa. Asadar, daca vrei sa iti mearga bine tot anul, achizitioneaza din timp o piesa care sa respecte aceasta cerinta. Se pare ca doar asa vei avea parte de implinire intima.

Comentarii: