X

Theo Rose a decis să schimbe ceva în viața ei, ceva ce nu a mai făcut demult: Deși îi este rușine, nu vrea să renunțe

Theo Rose a decis să schimbe ceva în viața ei, ceva ce nu a mai făcut demult: Deși îi este rușine, nu vrea să renunțe. Theo Rose a luat o decizie importantă înainte de Paște, a decis să țină post în săptămâna patimilor.

Artista recunoaște că nu a mai trecut de ceva vreme pe la biserică și nu s-a mai spovedit recent, iar toate astea au determinat-o să recurgă la acest gest. Theo Rose spune că ar vrea să reia aceste experiențe, dar îi e rușine.

CITEȘTE ȘI: Frumoasa prezentatoare de știri sportive care se luptă cu o boală autoimună: Cum a ajuns să fie diagnosticată

Theo Rose a decis să schimbe ceva în viața ei, ceva ce nu a mai făcut demult

Theo Rose și-a luat înainte de acest pas mai multe preparate de dulce, în special mezeluri, asta pentru a rezista mai ușor tentațiilor. Solista și-a făcut de Florii toate poftele, iar asta pentru a putea trece mai ușor peste această perioadă, una cu o mare însemnătate pentru creștinătate. Theo Rose are o viață fericită alături de Anghel Damian și a cunoscut adevărata împlinire după ce a devenit mamă.

Theo Rose a decis să țină post în săptămâna dinainte Învierii și nu a mai stat pe gânduri. „Dacă mă întrebi în orice moment al oricărei zile ce aș mânca, întotdeauna eu răspund așa, într-o silă: nu știu, nimic, ce vrei, nu știu. Și am zis că dacă tot sunt așa relaxată și nu țin la aspectul ăsta, să țin și eu post de mâine până de Înviere. Că dacă tot mi-am bătut joc de viața mea, la biserică nu m-am dus, post n-am ținut, de spovedit nu m-am mai spovedit de nu mai țin minte, mi-e și rușine să mă duc. Și ce credeți?

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol și miracolul de care a avut parte, în ciuda pronosticului primit de la medici

În seara asta am zis, că de mâine țin post, am zis: până nu se face 12 noaptea, hai repede să luăm parizer, șuncă, mușchi, să-mi dau putere să pot să o iau mâine de la capăt. De ce acum? Vedeți, ispite! Au tăbărât pe mine ispitele. Cum nu mă vor cuviincioasă’, a afirmat Theo Rose pe Instagram.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro