X

Toamna- anotimpul ciupercilor de pădure

În fiecare toamnă, iubitorii de ciuperci merg în pădure pentru a combina „utilul cu plăcutul”.

Odată cu plimbările în aer curat și admirarea culorilor strălucitoare de toamnă, este întotdeauna posibil să colectați o recoltă bună de diferite feluri de ciuperci.

Începând cu debutul căderii frunzelor apar ciupercile de toamnă, care sunt foarte apreciate pentru gustul lor atractiv și versatilitatea în gătit.

CITEȘTE ȘI: O adevărată comoară pentru sănătate: Vitaminele și mineralele care se găsesc în ciuperci

Toamna- anotimpul ciupercilor de pădure

Multe gospodine se aprovizionează întotdeauna cu conservarea delicioasă a acestor ciuperci pentru iarnă și, de asemenea, pregătesc diverse feluri de mâncare pentru micul dejun, prânz și cină.

Sortimente:

Toamna- anotimpul ciupercilor de pădure

Ciupercile de toamnă sunt numite și cânepă.

Acest lucru este logic, pentru că practic preferă să crească pe cioturi.

CITEȘTE ȘI: Motivele pentru care trebuie să consumi ciuperci: Protejează sănătatea fizică şi psihică

Trebuie remarcat faptul că culoarea corpului roditor va depinde de tipul de lemn pe care s-a așezat.

Deci, plopul, salcâmul sau dudul dau o nuanță galben-miere agaricului de miere, stejarului – nuanță maro, socului – gri închis și coniferelor – nuanță maro-roșu.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro