RELATII

Uite ce spune forma corpului tău despre viața ta sexuală!

Foto: dailystar.co.uk

Când vine vorba despre sex și dragoste, există atât de multe variabile în joc. Se pare că forma corpului tău ar putea transmite un mesaj despre cum te comporți într-o relație, scrie site-ul yourtango.com.

Iată ce spune forma corpului tau despre tine:

Ai forme – O femeie voluptoasa are tendinta sa fie deschisa in pat. Un studiu al Universitatii din Leeds a descoperit ca femeile cu soldurile late au mai multe aventuri de o noapte si experimenteaza mai mult.

Esti scunda – Pentru ca sunt mai scunde, femeile mici de inaltime pot face sex in mai multe locuri. Au un centru de gravitate mai jos, asa ca pot incerca pozitii foarte dificile.

CITEȘTE ȘI: SURPRINZĂTOR! Cât trebuie să dureze o partidă de sex. Te încadrezi?

Esti grasa – Conform unui studiu, cu cat o femeie este mai pufoasa, cu atat are o personalitate mai placuta si este mai buna in pat.

Esti slaba – Persoanele slabe nu sunt atat de bune in pat pentru ca organismul lor nu elibereaza atat de multe endorfine. Un alt studiu a descoperit ca barbatii actioneaza mai bine in pat alaturi de o femeie cu talia subtire.

CITEȘTE ȘI: La ce se gândesc bărbații în timpul sexului

Ai sanii mici – Se pare ca femeile cu sani mici se bucura mai multe de preludiu si de sex. Sanii mici sunt mai sensibili decat cei mari.

Ai sanii mari – Se pare ca femeile cu sani mari au un IQ mai ridicat si stiu exact ce sa ceara in pat.

Comentarii: