HOROSCOP

Zodiile care ȘTIU totul despre sex

Foto: Pinterest.com

 

Exista cateva zodii stiu totul despre sex. Sunt experte in tot ce inseamna seductie si au parte de cele mai interesante partide de amor.

Vrei sa afli care sunt nativii experti in arta amorului? Iata-le:

NATIVUL SCORPION

Misterios si seducator, mereu pregatit pentru o noua aventura, Scorpionul stie cum sa capteze atentia partenerului sexual. Are o groaza de metode prin care se poate face dorit: de la simple glumite cu tenta ironica pana la victimizari tentante. Scorpionul se pricepe foarte bine la preludiu. Barbatul Scorpion este afectuos si pasional in acelasi timp, iar femeia Scorpion este o zeita a dormitorului.

Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Top 3 zodii care SE GÂNDESC NUMAI LA SEX

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

NATIVUL FECIOARA

Desi pare mai pragmatic si fuge de aventuri sexuale, Fecioara ascunde o serie de secrete despre sex. Stie cum sa isi faca partenerul sexual fericit. Stie ce ii place fara sa intrebe prea mult. Isi foloseste intuitia de invidiat chiar si atunci cand vine vorba de niste simple atingeri. Barbatul Fecioara este imprevizibil in pat, iar femeia Fecioara adora rolurile sexuale.

Foto: Pinterest.com

NATIVUL GEMENI

Schimbator din fire, Geamanul este schimbator si in dormitor. Vrea sa incerce mai multe lucruri in acelasi timp. Schimba des pozitiile sexuale si isi uimeste partenerul sexual cu imaginatia sa. Barbatul Gemeni este extrem de talentat cand partida sexuala tinde sa devina monotona, salvand-o in orice situatie, iar femeia Gemeni este mereu pregatita pentru ceva nou.

Secretele SEXUALE ale fiecărei zodii. AFLĂ ce îl incită cel mai mult!

Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

NATIVUL LEU

Nu putea lipsi regele junglei din acest clasament. In aparenta pare destul de dur si nu accepta compromisuri, insa in dormitor Leul devine un mielusel. Stie cum sa sarute, cum sa atinga, ce vorbe sa spuna si cand poate intrece masura astfel incat actul sexual sa fie de neuitat. Barbatul Leu este tandru si romantic, in ciuda duritatii pe care o afiseaza, pe cand femeia Leu este ceva mai dura caci adora sa detina controlul.

Comentarii: