X

Cine NU trebuie să bea cafea cu lapte

Cine NU trebuie să bea cafea cu lapte. Mulți oameni beau cafea cu lapte și nici măcar nu se gândesc că ar putea să nu le facă bine.

Cine nu trebuie să bea cafea cu lapte?

Cafeaua cu lapte și diverși aditivi nu este recomandată persoanelor care vor să slăbească. Acest lucru este împărtășit de nutriționistul rus Dr. Yevgeny Arzamastsev.

CITEȘTE ȘI: Persoanele cu aceste boli TREBUIE să bea mai multă cafea

Persoanele care beau cafea cu lapte de mai multe ori nu consideră această băutură ca fiind un aliment și nici măcar nu se gândesc la conținutul său caloric. Dar, potrivit nutriționistului, aceasta este o greșeală gravă. Laptele din cafea acționează ca un factor caloric. Adesea i se adaugă siropuri și zahăr.

Toate acestea, desigur, vor crește și mai mult conținutul caloric al băuturii și, pe acest fond, greutatea poate crește.

CITEȘTE ȘI: Doctor: Ce se întâmplă cu ficatul tău dacă bei cafea în fiecare dimineață

„Prin urmare, cafeaua cu lapte ar trebui să fie limitată sau cel puțin controlată de persoanele care doresc să slăbească, precum și de persoanele supraponderale. Acestea din urmă este mai bine să o oprească complet sau cel puțin să bea cafea pură”, sfătuiește expertul, potrivit actualno.com.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro