X

Contraatacul Prodancăi la Reghe! Și-a angajat avocat mega-celebru pentru divorț

A ținut cât a ținut Anamaria Prodan să acopere toate zvonurile, să le infirme, ba chiar să nege evidențe, dar totul a ajuns la un sfârșit. Ea spune că a aflat din presă că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), urmează să devină în ianuarie tătic şi a depus actele de divorţ, deși se zvonește că ar fi știut de mult, doar că n-a vrut pur și simplu să se despartă de Reghe.

Acum însă, când nu mai are ce să mai ascundă, pentru că lumea a aflat și despre situația mariajului de 15 ani care a ajuns la final, și că Reghe n-a mai dat pe acasă de câteva luni și că va avea un copil cu o altă femeie, Corina, Prodanca a trecut la contraatac.

Celebra afaceristă nu are de gând să-l lase să scape pe ușor pe cel care a rănit-o în orgoliu, așa că va trimite la divorț cel mai tare avocat ca să-i susțină cauza. Mai ales că averea pe care ar avea-o de împărțit ar fi de aproape 100 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Sfătuită de omul lui Obama

Faptul că bărbatul ei a ales să facă publice detaliile vieții lor intime și să îi contrazică practic toate încercările de a păstra aparențele a înverșunat-o teribil pe impresară.

Care și-a luat cel mai tare avocat pentru divorţul anului 2021. Este vorba despre Don Schiller, cel care a reprezentat-o pe Juanita Jordan, în divorţul de Michael Jordan, legendarul star din NBA.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numeşte Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ţine de imaginea şi de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu şi nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui!

Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să-i ţin departe de această mizerie!”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

De precizat că Dan Shomon este unul dintre oamenii de încredere ai fostului președinte al Statelor Unite, Barack Obama.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro