X

Cum să arăți atractiv în fotografii: Sfaturi de la fotografi cu experiență

Mulți oameni se tem să se lase pozați, pentru că ies prost în fotografii. Cu toate acestea, există câteva sfaturi simple pentru a obține un rezultat super:

Întoarceți-vă puțin

Nu stați niciodată cu fața la aparat. Acest lucru este important mai ales pentru persoanele cu o masă corporală mai mare, care ajung să fie prea mari.

Ar trebui să încercați întotdeauna să arătați doar părțile bune. În acest caz, este mai bine să vă uitați peste umăr la fotograf.

Cel mai bine este să mutați greutatea pe unul dintre picioare. Pentru a arăta atrăgător, este mai bine să stați la un unghi ușor în fața camerei. Datorită acestui lucru puteți obține imagini uimitoare. Dacă nu puteți găsi întotdeauna unghiul potrivit, atunci puteți încerca să vă uitați la fotograf.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Ia mâinile de pe șolduri

Trebuie să fii mereu atent la mâini, deoarece acestea pot strica cu ușurință orice fotografie. Oamenii care aleg postura perfectă uită adesea de mâinile lor.

Fotografii nu recomandă să vă puneți mâinile pe șolduri, pentru că fața va părea prea largă. Puteți crea aspectul unei persoane încrezătoare dacă vă puneți mâinile pe talie. Prin urmare, acestea nu vor distrage atenția de la față și nu vor atrage atenția.

Nu trebuie să-ți ascunzi părul

Dacă o fată are părul lung, atunci nu este bine să îl ascundă. V-a înfrumuseța perfect fotografia. Este componenta principală a aspectului. Cu ajutorul părului, puteți „reînvia” fotografia.

Fetele cu părul scurt nu ar trebui să se supere. În acest caz, părul trebuie să stea în față și să arate foarte bine în cadru. Multe fete își împing adesea părul înapoi, dar acest lucru nu este recomandat. Cel mai bine este ca părul să fie așezat în față, deoarece astfel se poate evidenția fața.

Poziția picioarelor

Ar trebui să luați în considerare și poziția picioarelor, deoarece acesta este un alt punct important în obținerea unei fotografii bune. Dacă țineți picioarele paralele, veți părea prea încordat. Picioarele trebuie să fie la o distanță mică între ele. Ca rezultat, puteți obține o fotografie frumoasă și relaxată.

Picioarele este bine să fie ușor încrucișate. Cu această abordare puteți face ca postura să fie mai deschisă.

CITEȘTE ȘI: Actorul care a divorțat de toate cele trei soții când acestea au împlinit 33 de ani: A vrut să se facă preot când a fost adolescent

Nu te teme de zâmbetul tău

Mulți oameni cred că o expresie greșită a feței strică fotografia. Pentru a obține fotografii de foarte bună calitate, trebuie să alegeți expresia facială potrivită.

Zâmbetul tău trebuie să fie natural și dezinvolt. Un astfel de zâmbet poate completa aproape orice fotografie.

Ochii joacă, de asemenea, un rol special în fiecare fotografie. Ochii trebuie să fie deschiși, altfel nu va exista niciun sentiment de bucurie.

Fotografii recomandă să deschideți larg ochii în fotografii. Cu toate acestea, încercați să nu exagerați, pentru că veți arăta ridicol. Pentru a face acest lucru, puteți încerca să exersați oglindă

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro