LIFESTYLE

Actorul care a divorțat de toate cele trei soții când acestea au împlinit 33 de ani: A vrut să se facă preot când a fost adolescent

pinterest.com

Tom Cruise este una dintre cele mai bogate vedete de la Hollywood. A debutat pe marele ecran în 1981 și, chiar și astăzi, este încă în formă.

Cu toate acestea, la fel ca orice actor de succes, are unele caracteristici ciudate, cum ar fi refuzul ajutorului specialiștilor și separarea de soțiile sale atunci când acestea au ajuns la o anumită vârstă.

A concediat cascadori din filmele lui

Tom Cruise este o excepție în lumea cinematografiei, deoarece face tot posibilul să se pregătească pentru propriile scene de acțiune,. De aici și renunțarea la cascadori. Acest lucru a putut fi văzut, de exemplu, în Misiune Imposibilă: Protocolul fantomă, când a urcat pe Burj Khalifa, una dintre cele mai înalte clădiri din lume. În Jack Reacher, când a condus o mașină în urmărire, și în Misiune Imposibilă 5, când a fost suspendat dintr-un avion la 1500 de m deasupra nivelului mării.

CITEȘTE ȘI: FOTO | Meghan și Harry împart din nou lumea în două – Internetul s-a dezlănțuit după cea mai ciudată fotografie a celebrului cuplu

Este o persoană plină de compasiune

În ciuda faimei și a averii sale, Cruise este o persoană foarte plină de compasiune. Odată, pe stradă, a văzut o mașină lovind actrița braziliană Heloisa Vinhas. Imediat, s-a oprit să o ajute și chiar a plătit cheltuielile de spitalizare, care s-au ridicat la aproximativ 20.000 de dolari, relatează brightside.me.

Și în timp ce unele vedete se luptă cu paparazzi, actorul din Misiune Imposibilă a ajutat un fotograf să se ridice când acesta a căzut pe stradă.

A vrut să devină preot

După divorțul părinților săi, Cruise s-a agățat de credința sa și a decis să devină preot, înscriindu-se la un seminar. Acolo a început să se familiarizeze cu apariția pe scenă, deoarece a participat la clubul de teatru, până la punctul în care i s-au oferit piese întregi de memorat. În ciuda acestui fapt, a fost exmatriculat după un an pentru că a furat de la preoți.

CITEȘTE ȘI: Botezatu s-a săturat de speculații și spune adevărul! Îi plac sau nu bărbații?

Are o relație ciudată cu numerele

Tom Cruise a fost căsătorit de 3 ori cu următoarele femei: Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes, născute în 1956, 1967 și, respectiv, 1978. Din întâmplare sau pură coincidență, toate cele trei aveau 33 de ani când au divorțat de actor. A fost ceva calculat sau asa a fost să fie?

Comentarii: