LIFESTYLE

FOTO | Meghan și Harry împart din nou lumea în două – Internetul s-a dezlănțuit după cea mai ciudată fotografie a celebrului cuplu

Prințul Prinț Harry și Meghan Markle sunt din nou în centrul atenției, de această dată după ce au fost onorați de revista Time ca fiind unii dintre cei mai influenți 100 de oameni din 2021.

Onoarea vine cu un elogiu deosebit din partea prietenului lor, bucătarul și fondatorul World Central Kitchen, Jose Andres, care a spus că ducele și ducesa de Sussex „își arată compasiunea într-un mod practic, ajung acolo unde e nevoie prin Fundația Archewell” și „dau voce celor fără glas prin programe media „, relatează thestar.com

În plus față de eseul lui Andrés, ei sunt onorați prin apariția pe coperta revistei Time. Cu toate acestea, fotografia de copertă a prințului britanic și a soției sale, fostă actriță TV îi face pe unii oameni să o privească cu nedumerire.

hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Secretul siluetei prinţului Harry şi al prinţesei Meghan: Ce le-a recomandat un nutriţionist celebru

Părerile împărțite ale oamenilor

Cu siguranță, fanii ducilor de Sussex adoră fotografia și îi laudă pentru că arată „superb”, „iconic” și inspirațional pentru atât de mulți din întreaga lume. „Îi iubesc barba”, a exclamat o persoană. „Îi iubesc unghiile. Parul ei! Perfect”

Dar alții care au răspuns la tweet-ul revistei Time cu imaginea de pe copertă spun că fotografia pare „rigidă” sau „falsă”. Ei spun că felul în care ducii pozează pare „nefireasc” și observă că fotografia apare puternic editată pentru a elimina orice defecte sau linii. Unii chiar se întreabă nu cumva două imagini separate au fost editate să apară împreună.

Și totuși un alt critic a remarcat: „Coperta arată atât de falsă … oh, stai puțin, pentru că așa sunt ei”, în timp ce altcineva care remarca partea de editare spunea: „Pare un photoshop eșuat”.

În sutele de răspunsuri, oamenii s-au certat și ei înainte și înapoi cu privire la faptul dacă Ducii de Sussex sunt cu adevărat oameni plini de compasiune care fac bine în lume.

Hotărârea Ducilor de a părăsi Marea Britanie

Harry și soția sa americană au renunțat să fie membrii ”seniori” ai familiei regale în 2020 și s-au mutat în Statele Unite, stabilindu-se într-un conac de 14 milioane de dolari din Montecito. În interviul lor de succes cu Oprah Winfrey, Ducii de Sussex au vorbit despre nevoia de confidențialitate și de a scăpa de mediul dăunător mintal al vieții regale, care a inclus critici constante din partea presei tabloide din Marea Britanie.

De la sosirea în SUA, Ducii de Sussex au lansat propria fundație caritabilă și au semnat acorduri de milioane de dolari cu Netflix și Spotify pentru a produce podcast-uri pozitive și încurajatoare, documentare și seriale pentru copii.

Dar Ducii de Sussex au devenit figuri divizante, în special în Marea Britanie. Criticii îi acuză de profitarea de pe urma legăturilor lor cu regina Elisabeta a II-a, promițând că vor alimenta fluxul de bârfe regale. În interviul lor Oprah Winfrey, au făcut o serie de acuzații dăunătoare împotriva familiei regale, inclusiv că un membru al familiei a spus lucruri rasiste despre fiul lor înainte ca acesta să se nască.

Apărătorii lui Harry și Meghan laudă onoarea primită din partea revistei Time: „Îmi place foarte mult toată munca bună pe care o fac, în ciuda atacurilor violente care vin asupra lor din partea Firmei. Continuați cu treaba bună pe care o faceți #HarryAndMeghan! Munca voastră umanitară vorbește de la sine. ”

În eseul său din revista Time, Andres a mai scris: „Într-o lume în care toată lumea are o părere despre oamenii pe care nu îi cunoaște, ducele și ducesa au compasiune pentru oamenii pe care nu îi cunosc. Nu doar dau din cap. Se implică până la capăt ”.

CITEȘTE ȘI: Presa britanică scoate la iveală detalii inedite: Cum a cucerit-o, de fapt, prinţul Harry pe actriţa Meghan Markle

Sunt cu adevărat plini de compasiune?

Dar un număr de oameni s-a întrebat dacă Harry și Meghan sunt cu adevărat plini de compasiune, având în vedere rufele murdare pe care le-au difuzat despre familia sa, mai ales chiar înainte de moartea bunicului său de 99 de ani, prințul Philip.

„Cum pot avea compasiune pentru cei pe care nu îi cunosc, atunci când nu au compasiune pentru cei pe care îi cunosc, precum propria familie”, a întrebat o persoană.

Alții au râs de pretențiile lor de a-și dori intimitate. „Mi-e milă de ei”, a scris unul. „Mă simt atât de rău încât oamenii care au implorat intimitate ajung pe coperta revistei Time”.

Comentarii: