LIFESTYLE

Botezatu s-a săturat de speculații și spune adevărul! Îi plac sau nu bărbații?

Că recunoaște sau nu, fiecare om care a relaționat cât de cât cu show-bizz-ul și-a pus măcar o dată întrebarea vis-a-vis de Cătălin Botezatu.

Cel mai cunoscut creator de modă din România a fost mai mereu subiect de bârfă și s-au țesut tot felul de povești cu privire la orientarea sa sexuală.

Asta în ciuda faptului că nume sonore din showbiz-ul autohton precum Bianca Drăgușan, Tania Budi, Bianca Brad, au trăit idile cu designerul. Faptul că n-a dus-o pe niciuna dintre dive la altar însă le-a dat apă la moară cârcotașilor

„ Am spus tot timpul și o spun. O anumită persoană, tot la un anumit podcast, a încercat să mă înțepe și m-a înțepat greșit. Pentru că dacă se înțeapă cineva cu mine greșit, e grav.

Și a interpretat când am spus așa: ‘Sunt onorat să fiu iubit și adorat în egală măsură de femei și bărbați. Asta nu înseamnă că am spus că am făcut nu știu ce lucruri și cu femei și cu bărbați”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea Detectorul de minciuni.”

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Am făcut tot felul de prostii!”

Cretorul de modă neagă toate bârfele. Și-i îi pune la punct pe cei care stau și-i analizează viața amoroasă. „Există o barieră pe care încă nu am depășit-o. Dacă această barieră la un moment dat va fi depășită, o voi face pentru că nu mi se pare nimic aiurea. Da, am recunoscut că am făcut tot felul de prostii, dar nu.

Și atunci nu prea permit nimănui să vorbească de mine. Ele întepând și neștiind cât e ceasul. Eu cred că ar trebui să stea mai bine în banca lor’, a mai spus creatorul de modă în aceeași emisiune.

 

 

 

Comentarii: