LIFESTYLE

Simona Halep a luat decizia! Ce se întâmplă după ce se mărită, fanii au rămas surprinși

Mai este puțin până când Simona Halep va face cel mai important pas din viața ei. Celebra sportivă şi logodnicul ei Toni Iuruc se vor căsători civil, în cadrul unui eveniment care a fost programat pentru data de 15 septembrie.

Cu această ocazia, Simona Halep îşi va schimba şi numele. Fostul lider mondial se va chema în acte Simona Halep-Iuruc.
Simona Halep a ţinut neapărat să-şi păstreze numele de familie, pe care l-a transformat într-un brand sportiv important la nivel mondial, prin performanţele uriaşe pe care le-a avut în tenis.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Încalcă o tradiție machedonească

Cum era firesc, de altfel, campioana nu avea cum să renunțe la numele cu care s-a consacrat în tenis. Dar faptul că-și va păstra și numele de fată contravine oarecum tradiției la machedoni, prin care proaspăta soție trece automat pe numele de familie al soțului.

Altfel, după cununie, Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat petrece mare într-un restaurant din Mamaia. Alegerea e una cu valoare sentimentală, cei doi viitori soți alegând să petreacă în localul în care s-au cunoscut.

Deși s-a vrut o petrecere restrânsă, la evenimentul programat pentru data de 15 septembrie sunt aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi. Iar cu siguranță la nunta de anul viitor, numărul va crește considerabil.

 

 

 

 

Comentarii: