X

Cum să te programezi la salon mai repede ca oricând! Descoperă platforma Stailer

Îți imaginezi să faci lucrurile la fel ca în urmă cu câțiva ani? Poate că nu. Avem nevoie de evoluție, avem nevoie de noi soluții pentru tot ce înseamnă viața noastră. Imaginează-ți cât timp pierzi cu unele task-uri pe care de altfel le-ai putea automatiza. Iar în aceeași listă încadrăm și programările la salon. Stailer, o platformă special dedicată acestei nișe, vine să ne demonstreze cât de mult contează evoluția și iată, digitalizarea.

Cum ne ajută digitalizarea

Stailer își propune ca cei care au nevoie de servicii de hair and beauty, fie că vorbim despre bărbați, fie că vorbim despre femei, să poată beneficia de rapiditate și să nu mai depindă de un orar. Astfel, pentru cei care au nevoie de servicii de infrumusetare la salon Ellisium in Iasi sau la un salon din Cluj, Timișoara, București ori Oradea să poată accesa pagina stailer.ro și de aici să fie mai rapid și mai ușor să facă alegerile dorite.

Concret, după ce pagina menționată este accesată, doritorii își setează data și ora de interes, precum și orașul. Platforma le triază opțiunile și afișează o listă de saloane din orașul indicat, ce au disponibilitate în intervalul dorit. Iar de aici, utilizatorul alege mai facil locația. Asta pentru că în același loc găsește și detalii despre fiecare salon în parte și astfel nu este nevoit nici să sune, dar nici să caute pagina web a fiecărui salon.

Stailer înseamnă acces gratuit

Nu înseamnă doar că orice utilizator gaseste mai usor un coafor in Iasi sau în celelalte orașe menționate unde Stailer este disponibil. Poate de asemenea să facă și programările dorite, oricâte la număr. Indiferent de câte ori accesează pagina și câte programări face lunar, nu va fi taxat. Și nici prețurile serviciilor la salon nu se vor modifica.

Stailer am putea spune că intermediază acest drum al doritorilor, clienților, către specialiștii din acest domeniu, de hair and beauty. Și este un win win pentru ambele părți.

Optimizare de timp și de costuri

Dacă este să comparăm cum funcționează Stailer și cum ne ajută, față de ce înseamnă metoda clasică de programare, este evident că publicul va merge mai mult pe prima variantă. Și asta pentru că are parte de optimizare de timp și de costuri.

● Fără nevoie de confirmări telefonice

Nu este necesar să telefoneze nici pentru a căuta un salon, nici pentru a confirma o programare deja făcută prin Stailer.

● Programări efectuate oricând

Nu mai depinde de programul de funcționare a salonului. O programare poate fi făcută oricând, într-o pauză, în câteva minute.

● Transparență totală

Pentru că platforma în cauză afișează și detalii aferente fiecărui salon și anume durata unei sesiuni, precum și prețul serviciilor.

Iar la toate acestea se adaugă rapiditatea cu care pot fi găsite saloanele. Poate că utilizatorul își dorește un salon unde stilistul să fie unul specializat pe coafuri de ocazie sau cosmeticiană să știe să aplice unele dintre cele mai moderne, inovative tipuri de tratamente faciale. Oricum ar fi, Stailer este răspunsul.

Contact: support@stailer.ro

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro