X

HOROSCOP 11 August 2022

Berbec Energia de astăzi te ajută să găsești echilibrul emoțional printr-o practică emoțională sau de predare. Aceasta sprijină claritatea de care ai nevoie pentru a face schimbări constructive. O energie jucăușă şi dramatică încarcă ziua. Fii atent la presupuneri!

Taur
Poţi fi plin de comentarii tăioase. Relaţiile sănătoase aduc un minimum de cinci comentarii pozitive sau gesturi pentru fiecare comentariu negativ sau mişcare. Asigură-te că păstrezi lucrurile în echilibru. Muncește puţin mai mult pentru a-i arata cuiva cât de mult îl apreciezi.

Gemeni
Atunci când cei din jur par să îşi fi pierdut capul, tu poţi fi o insulă de stabilitate. Este o zi norocoasă pentru ambiții personale şi visuri romantice. Vindecarea psihică şi emoțională este posibilă. Amintește-ţi că vremurile rele nu durează pentru totdeauna.

Rac
E posibil să simţi că sentimentele tale sunt pe steroizi. Te vei balansa de la o atracție sexuală foarte puternică la dorinţa de a nu vedea pe nimeni. E posibil sa fii concentrat obsesiv pe o situaţie pe care nu o poţi schimba. Gelozia şi resentimentele sunt dușmanii tăi.

CITEȘTE ȘI: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Leu
Ai destulă energie pentru schimbări puternice şi de durată. Dacă te prefaci că nu se întâmplă nimic, s-ar putea să experimentezi provocări care par să fie de necontrolat. Fă ceea ce trebuie pentru a repara lucrurile acolo unde trebuie, ca să crești alături de cei pe care îi iubeşti.

Fecioară
Dacă eşti destul de norocos pentru a avea un loc de muncă, fă tot ceea ce trebuie pentru a fi mai organizat astăzi. Cu cât eşti mai simplu şi direct, cu atât este mai bine. Nu pune la inimă toate veștile triste. Natura ta sensibilă poate reacţiona exagerat la durerile altora.

Balanță
Farmecul şi charisma personală deschid uşi şi câștigă prieteni. Este un moment perfect pentru ieșiri în aer liber sau adunări cu prietenii sau familia. Așteaptă-te să strălucești cu combinația câştigătoare de personalitate optimistă. Este un moment norocos în care poţi lua ce ai nevoie.

Scorpion
Te distrezi? Dacă eşti prea indulgent sau extravagant cu tine însuți, aceasta este o zi când tot ce este rău ar putea dispărea. Acum este timpul pentru umor. Socializează cu prietenii, dar evită-i pe toţi cei care vor sa îşi verse frustrările pe tine.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Relaţiile pot fi îmbunătățite dacă faci un efort şi asculţi cu atenție ceea ce vor ceilalți să spună. Dacă ai probleme cu cineva la care ţii, nu ezita să ceri sfaturi de la cei apropiaţi. Cu o bună comunicare, poţi continui să construiești un sentiment profund de conexiune.

Capricorn
Poate fi foarte dificil să îţi îndeplinești sarcinile. Chiar dacă este zi de muncă, încearcă să petreci mai mult timp gândindu-te cum să îţi faci casa mai confortabilă şi mai primitoare pentru oaspeți. Este o zi perfectă pentru a planifica o petrecere sau o vacanţă cu cei apropiați.

Vărsător
O relaţie este precum o schimbare de planuri în ultimul minut, rămânând singur cu strategiile tale. Astăzi, pune pe primul loc interesele tale. Chiar dacă ai o mulţime de responsabilități, dacă te simţi fără energie, rezervă-ţi puţin timp pentru a fi singur. Exercițiile îţi vor goli capul.

Pești
Trebuie să treci la partea aplicată a proiectelor tale, după ce le-ai tot admirat pe hârtie. Viziunea ta e frumoasă și ar fi păcat să nu o pui în aplicare doar pentru că nu-ți place birocrația. Poate doar ai nevoie de mai multă încredere că poți să te descurci.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro