X

Imagine de colecție! Soția lui Victor Pițurcă, la braț cu nora Cristina Ich

Deși îi stă alături lui Victor Pițurcă de mai bine de trei decenii, Maria, partenera de viață a unuia dintre cei mai importanți tehnicieni din istoria fotbalului românesc, nu a apărut prea des în prim-plan.

Ba chiar se poate spune că a fost extrem de discretă, evitând pe cât posibil să iasă în evidență sau se afișeze la brațul celebrului ei soț, cu care are doi copii, o fată și un fiu.

Iată însă că Maria a făcut o excepție și s-a prezentat la o petrecere organizată de Cristina Ich, nora sa și partenera de viață a lui Alex Pițurcă.

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul pozei respective.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

La polul opus față de Vica Blochina

Maria Pițurcă a rămas în umbră chiar și atunci când în media au explodat știrile cu relație extra-conjugală pe care fostul selecționer a avut cu fosta balerină Vica Blochina.

Vica i-a fost amantă lui Pițurcă la începutul anilor 2000 și au împreună un băiat, pe Edan. Pe care în ciuda războaielor duse în public, Maria l-a primit în familia lor, după ce totul s-a liniștit, cu brațele deschise.

Vica, în schimb, a devenit de atunci persoană publică, tocmai pentru povestea pe care a avut-o cu Pițurcă, și este mai tot timpul la tv. Ultima dată, a recunoscut că nu regretă absolut nimic din ceea ce a făcut, doar că, întrebată dacă i-ar cere scuze soției lui Victor Pițurcă, Vica a mărturisit că cel mai probabil ar făcea-o. ”Cred că da, să știi că da… Nu am avut atunci maturitate, îmi pare rău de anumite lucruri pe care nu le-aș mai repeta”, a spus Vica.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro