X

Marele secret al cârnaţilor de Crăciun: Ce trebuie să ştie toate gospodinele

Acesta este marele secret al cârnaţilor de Crăciun pe care trebuie să-l ştie absolut toate gospodinele. Aproape 2 săptămâni ne mai despart de Crăciun, dar gospodinele au întocmit deja listele cu preparatele pe care le vor pune pe masă.

La români, pe masa tradițională de Crăciun, porcul este rege. Între acestea se află și gustoșii cârnați de casă.

Ingrediente (25 cârnaţi)

Mod de preparare

Cureţi mațele şi le speli. Le răzuieşti cu dosul unui cuţit sau cu o lingură de lemn, dar ai grijă să nu le rupi. Separat, dizolvi o lingură cu vârf de sare grunjoasă în 300 ml de apă.

Problemele de sănătate care apar la bărbații de PESTE 30 de ani

Cafeaua la IBRIC, sub lupa nutriționiștilor. O mai preferi?

Șniţelele de SOIA. Din ce sunt făcute și care sunt contraindicațiile

Tai carnea de porc şi de vită bucăţi mici, o toci şi o pui într-un vas. Pisezi usturoiul, îl freci cu un praf de sare, torni puţină apă şi omogenizezi. Adaugi mujdeiul peste carne şi toate condimentele, mai puţin sarea. Amesteci şi pui treptat din saramură, frământând bine, conform click.ro. Laşi să se aromatizeze peste noapte.

Soluţie istorică descoperită de specialişti: Secretul unei vieţi fără probleme de sănătate

Montezi pâlnia de cârnaţi la maşina de tocat şi umpli mațele. Ai grijă să nu fie prea îndesaţi, pentru că în momentul în care se usucă se pot sparge. Când termini, îi lași atârnați câteva ore în bucătărie să se usuce, apoi îi scoţi pe balcon şi îi înșiri pe sârmă, să se zvânte la rece.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro