X

Război între două vedete TV – Foști colegi la Antene, acum se acuză de ‘putrezire umană’

Război între două vedete TV – Foști colegi la Antene, acum se acuză de ‘putrezire umană’. Este război în media, între vedeta România TV, Victor Ciutacu și vedeta Radio ZU, Mihai Morar.

Totul a plecat de la podcastul lui Mihai Morar, după ce România TV a difuzat o parte din interviul cu părintele Vasile Ioana, iar din motive tehnice nu se vedea brandul podcastului. După ce Morar a acuzat postul că miroase a ”putrezire umană”, Victor Ciutacu i-a dat replica și i-a transmis lui Morar că el realiza emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu, iar acum a fost citat de postul cu cea mai mare audiență în rândul televiziunilor de știri.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu acuză presa de fake news: Vedeta nu recunoaște afirmațiile despre ‘femeile naturale’ dintr-un interviu recent

Război între două vedete TV

”Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește

Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto. cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie, dar nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da.

Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având in vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright.

CITEȘTE ȘI: Celebra actriță din serialul Dallas blamează filmul care a făcut-o cunoscută: ‘Mi-a lăsat un gust amar’

Acuzațiile lui Mihai Morar:

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro