LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu acuză presa de fake news: Vedeta nu recunoaște afirmațiile despre ‘femeile naturale’ dintr-un interviu recent

Bianca Drăgușanu a acordat un interviu, în luna aprilie, revistei Ciao, la evenimentul de lansare a noului post tv din portofoliul Dogan Media: Kanal D 2.

Prezentatoarea emisiunii „Detectorului de minciuni” a vorbit deschis despre procedurile estetice la care se supune și a făcut o afirmație controversată: „Sunt addicted cu asta (injecții cu botox, n.r.) și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate.” Sau, cel puțin, aceasta este relatarea publicată de ciao.ro, pentru că, după aproape două luni, când o parte a presei a descoperit declarația vedetei, Bianca Drăgușanu susține că nu a afirmat niciodată așa ceva.

Bianca Drăgușanu combate vehement un așa-zis fake news

Într-o serie de „story-uri” publicate pe pagina sa de Instagram, Bianca Drăgușanu combate vehement un așa-zis fake news și afirmă că este o femeie deșteaptă care nu urăște pe nimeni. Prezentăm mai jos declarațiile Biancăi Drăgușanu de pe Instagram:

„Eu sunt o persoană foarte asumată și-mi asum absolut tot ce fac și tot ce spun. Vă spun că de data asta s-au inventat doua trei site-uri d-astea care incearcă să vă dea știri fake despre mine. Una dintre cele mai mari prostii și aberații pe care eu le-am auzit vreodată despre mine este asta că am spus între ghilimele că aș urî eu femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele. WTF!

CITEȘTE ȘI: UPDATE | Bianca Drăgușanu, reacție după ce ar fi declarat că urăște femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale

Dimpotrivă, apreciez femeile naturale, cele care se iubesc așa cum sunt, care își pun în valoare toate calitățile și nu au nevoie, le-a lăsat Dumnezeu, le-a binecuvântat Dumnezeu cu o frumusețe naturală pe care nu trebuie să o modifice și nu trebuie să se chinuie să arate în vreun fel pentru că ele s-au născut frumoase natural. Bun, eu nu fac parte din categoria asta. Mie imi place să fiu operată și botoxată. Asta e!

Bianca Drăgușanu: ”Băi fraților, eu nu urăsc pe nimeni!”

Așadar și prin urmare, știrea este falsă. În primul rând nu face parte din vocabular cuvântul urăsc. Eu nu știu să urăsc. Eu poate momentam am nervi pe cineva, mă exteriorizez, spun ce simt, ies nervii din mine și îmi revin repede. Adică, eu nu am în vocabularul meu cuvântul „urăsc” pentru că eu nu am urât în viața mea pe nimeni. Eu sunt un om prea deștept și dacă aș avea vreo antipatie pentru cineva, nu aș spune pe față așa. Gen: mamă, urăsc!

Cât de urât! Ca să vedeți ce imbecili pot să fie ăștia care fac ei niște site-uri așa de pe o zi pe alta și ca să facă vizualizări, fac tot felul de mizerii din astea, știți? Băi fraților, eu nu urăsc pe nimeni. Eu sunt prea desteaptă să urăsc pe cineva.

Oricum am stat mai devreme de vorbă cu PR-ul meu din Kanal D, că nu suntem chiar așa de pe drumuri. Fac parte dintr-o echipă minunată care se numește Kanal D 2 și care va rezolva problema în scurt timp. Dar, până se va rezolva problema și aceste știri fake vor dispărea din mediul online, de pe Facebook și de pe Instagram, cum că eu am spus vreodată în viața mea că eu aș putea să urăsc femeile naturale, indiferent că se dau cu cremă de gălbenele sau nu, este o prostie. V-am spus asta, niciodată în viața mea…

Bianca Drăgușanu: ”Eu mă tai, mă croșetez toată ziua”

Într-adevăr acum vreo 6-7 ani când eram însoțită de regretatul meu prieten Călin Doboș într-o emisiune, cred că pe la Vorbește Lumea, am spus că eu am făcut caterincă și am spus că, da, eu îmi asum așa mișto din punctul meu de vedere că eu mă tai, mă croșetez toată ziua.

Nu mă dau vreo d-asta naturală care se dă cu cremă de gălbenele. Nu că asta ar fi vreo problemă. Dar am văzut o grămadă de știri a mai multor personaje din media care efectiv nu-și asumă botoxul, nu-și asumă nimic din operațiile estetice pe care le au la 50-60 de ani și arată impecabil. Bravo lor! Și despre asta era vorba. Dar fiecare face ce vrea și ce-l taie capul.

Repet! Eu poate n-am avut norocul să mă nasc așa de frumoasă cum mi-aș fi dorit eu sau cum e Antonia sau cum e Mădălina Ghenea… Nu știu, sunt atâtea femei frumoase naturale în țara asta, poate care nu sunt atât de cunoscute. Și atunci eu m-am croșetat, asumată fiind. Dar în viața mea n-am vorbit urât despre înfățișarea unui om, fie ea femeie, fie ea plinuță, fie ea slăbuță. În viața mea! Și nici n-o să vorbesc, mai ales urât, pentru că sunt femeie, pentru că apreciez femeile. Și pentru că sunt un om deștept și asumat.

Bianca Drăgușanu: ”Nu poți să faci ce vrei tu!”

Oricum cei care mă urmăresc pe mine sunt 100% sigură că sunt în număr mult mai mare decât cei care citesc de pe site-urile astea penibile care inventează știri așa din stomac și se iau trei cuvinte dintr-un context și îl pun în alt context cu ghilimele, există ac de cojocul fiecăruia și se poate acționa și în judecată pentru că nu poți să faci ce vrei în spațiul public.

Nu poți să faci ce vrei tu și v-am demonstrat asta când am câștigat un proces cu un personaj la fel de dubios ca și acest site. Nu mai aplecați urechea la tot ce apare în unele ziare, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă și nu tot ce se scrie în ziar e adevărat. Dacă aveți nelămuriri puteți să îmi scrieți chiar mie aici sau mă sunați, cine are numărul meu de telefon.

Și ca fapt divers site-urile deja cunoscute cu ziariști deja cunoscuți și profesionaliști, le știți cu toții. Sunt de renume. Aici lucrează ziariști care își respectă colegii și ne respectă pe noi ca și persoane publice și dau telefon și te întreabă înainte. Adică, în lumea civilizată asta a mediei există. Ceea ce vedeți voi pe site-urile astea care se inventează de pe o zi pe alta, ăștia nu mă cunosc, nu mi-au dat vreodată vreun telefon, nu mi-au luat vreodată vreo declarație, ca să ne înțelegem.

Cele 3-4 site-uri din România pe care le știe toată lumea – Spy, Cancan, Wow, Click, Libertatea, Unica, Viva, astea da. Dar restul? Nu există, sunt nule. Astea sunt inventate, sunt scrise pe genunchi de niște oameni care cred că n-au stat în viața lor în picioare. Cred că se rezolvă și treaba asta. Mă enervează totuși că mi se pun ghilimele într-un context.

CITEȘTE ȘI: Gestul de iritare al Prințului William față de Kate atunci când au participat la nunta din Iordania

Bianca Drăgușanu: ”Nu ai cum să faci o știre despre mine când tu nu exiști ca și site”

Să pui ghilimelele de rigoare unui personaj ca și Bianca Drăgușanu care oricum lumea scrie, citește, critică, înjură, nu că aș trăi eu cu ce spune lumea, vă spun că mă doare fix în vârful tocului de la pantof. Dar nu asta e problema. Problema e că n-ai cum să dai știri false. Unii poate chiar cred și se simt lezați așa cumva. Nu, n-ai cum. N-ai vorbit în viața ta cu mine, n-ai numărul meu de telefon, cum îți permiți să pui între ghilimele ceva ce eu nu am spus și nu am vorbit cu tine vreodată în viața mea. Nu te cunosc, nu exiști. Nu ai cum să faci o știre despre mine când tu nu exiști ca și site, că n-ai cum.

Anyway, cred că o să se rezolve și treaba asta. Cam asta este știrea despre care spuneam că m-am ofticat, pentru că este în totalitate falsă. Deci să nu dați crezare la tot ce citiți pe Facebook sau la toate știrile astea sau la toate site-urile astea care valorează fix cât cuvântul lor, doi lei.

Știți ce zic? Pentru că deja mă cunoașteți, eu sunt un om foarte asumat și niciodată în viața mea nu aș jigni un om, să mă iau de înfățișarea lui, dimpotrivă apreciez femeile care pot să rămână frumoase și fără să-și facă absolut nicio intervenție.

Ce credeți, intervențiile estetice nu neapărat că ele pot fi nereușite, dar sunt ale dracului de dureroase. Eu mulțumesc doctoriței mele Alexandra Filip că ea are grijă de mine de mai bine de 3 ani și arăt exact așa cum vreau eu.”

Comentarii: