LIFESTYLE

Gestul de iritare al Prințului William față de Kate atunci când au participat la nunta din Iordania

Gestul de iritare al Prințului William față de Kate atunci când au participat la nunta din Iordania. William și Kate Middleton s-au numărat printre vedetele nunții regale din Iordania.

Cei doi au fost invitați de onoare la nunta regală a prințului moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea, fiul reginei Rania a Iordaniei și al regelui Abdullah și logodnica acestuia de origine saudită Rajwa Khaled Al-Seif, fiica unui cunoscut om de afaceri, absolventă de arhitectură la Universitatea Syracuse din New York.

CITEȘTE ȘI: Mâncarea preferată a Prințului William: Cu ce îl răsfață Kate la masa de seară

Prințesa de Wales, însoțită de soțul ei, prințul William, a îmbrăcat o ținută perfectă. Kate a ajuns în Iordania și s-a cazat la Palatul Zahran din Amman unde a avut loc nunta. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie lungă marca Elie Saab: cu umerii, gâtul și brațele acoperite, fără diademă sau bijuterii pe capul oaspeților. Rochia avea aplicații prețioase pe corsetul rochiei și volanturi care coborau pe piept, preluate tot pe maneci.

Gestul de iritare al Prințului William față de Kate

Cuplul regal al Marii Britanii a ajuns la palat și i-a întâmpinat pe miri.

Ducesa se oprește să vorbească cu mireasa și, după câteva clipe, William face un gest de iritare față de soția sa. Din imagini, William poate fi văzut futurăndu-și mâinile nervos în timp ce Kate vorbește cu Rajwa. Se pare că prințul este enervat de cât de mult a vorbit ducesa cu mireasa, relatează dcnews.ro.

Legătura prinților galezi cu Iordania este de lungă durată. În special, atunci când vine vorba despre Kate. Ducesa a locuit în Iordania aproape trei ani când era foarte tânără – tatăl ei, un manager al British Airways, fusese transferat la Amman la începutul anilor 1980.

CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns bona lui William și Harry să fie despăgubită de BBC: Afirmațiile dezastruoase care i-au afectat viața

În 2021, William și Kate au ales ca imaginea felicitării de Crăciun o fotografie a vacanței lor în Iordania, alături de copiii lor George, Charlotte și Louis.

Comentarii: