LIFESTYLE

Celebra actriță din serialul Dallas blamează filmul care a făcut-o cunoscută: ‘Mi-a lăsat un gust amar’

Celebra actriță din serialul Dallas blamează filmul care a făcut-o cunoscută: ‘Mi-a lăsat un gust amar’. Linda Gray cunoscută în întreaga lume pentru interpretarea memorabilă a lui Sue Ellen în celebrul serial Dallas din anii ’80, în care a portretizat soția alcoolică a maleficului J.R. Ewing, a devenit o figură iconică.

Cu toate acestea, surprinzător, ea critică aspru filmul care a consacrat-o, demonstrând că este o personalitate complexă și independentă, scrie avantaje.ro. 

Celebra actriță căreia serialul Dallas i-a lăsat un gust amar

Acum, actrița ajunsă la 82 de ani, spune că uitându-se în urmă și-a dat seama că serialul Dallas i-a lăsat un gust amar. Își amintește că în acea perioadă, majoritatea celor implicați în realizarea proiectului era alcătuită doar din bărbați. Ea a mărturisit că a lucrat într-un mediu ostil femeilor, fiind adesea subestimată, ignorată și nevoită să se susțină singură.

CITEȘTE ȘI: Vă era dor de Pamela? Ce mai face superba actriță din Dallas, retrasă de ani buni din industrie

‘Să fim sinceri, acolo, în vremurile acelea, femeile erau marginalizate, desconsiderate, nicidecum un factor de decizie, ci doar unul de decor. Serialul Dallas era unul șovinist, sinceră să fiu. Producătorii, scriitorii, aveau cîteva femei scriitori, dar erau acolo doar de decor. Dar lumea se schimbă…și eu am putut vedea această schimbare.

Femeile se ridicau și deveneau foarte vocale în ceea ce privește modul în care erau tratate, salariile pe care le primeau și numărul femeilor care se ridicau în apărarea lor a crescut tot mai mult’, a dezvăluit Linda Gray pentru revista’Hello’, într-un număr special dedicat Zilei Internaționale a Femeilor.

Celebra Linda Gray a trăit o viață pe care mulți nici nu și-ar putea să și-o imagineze

Născută în 1940, în Santa Monica, California, a început să lucreze ca model în timp ce era tânără mamă, iar apoi a fost distruibuită în celebrul serial TV Dallas, în ciuda reticenței părinților ei și a soțului său cu privire la cariera de actriță.

„Am intrat în industrie ca model, dar părinții mei nu voiau să devin actriță, și nici soțul meu. Era o lume atât de diferită și totuși știam că trebuie să-mi trăiesc visul. A fost dificil pentru mine și eram atât de naivă la acea vreme, sună ciudat acum, dar nu știam la vârsta aiai cum era lumea.

Am fost foarte, foarte norocoasă că am avut doi bărbați minunați care m-au ghidat în cariere mea- Norman Lear și Dennis Weaver, oaemeni puternici în industria noastră, dar totuși eram foarte naivă în ceea ce privește modul în care erau tratate femeile.’, a spus Linda.

CITEȘTE ȘI: Vă era dor de „Sue Ellen”? Cum arată acum actriţa care a dat viaţă unuia dintre cele mai populare personaje din Dallas, veţi fi surprinşi

Linda susține că participarea la serial i-a schimbat viața. Își amintește cât de naivă era și cum femeile erau tratate mereu cu superioritate în anii 80, dar că se bucură și se simte binecuvântată pentru că a asistat la atâtea schimbări în această industrie, și nu numai.

Comentarii: