LIFESTYLE

Vă era dor de „Sue Ellen”? Cum arată acum actriţa care a dat viaţă unuia dintre cele mai populare personaje din Dallas, veţi fi surprinşi

sursa: twitter

Linda Gray se apropie cu paşi repezi de cel de-al optulea deceniu de viaţă. A fost „regină a frumuseţii” nu doar în Dallas, ca Sue Ellen, ci şi în realitate, şi chiar şi acum, la această vârstă înaintată, celebra actriță din serialul urmărit de milioane de români continuă să impresioneze prin apariţiile ei publice.

Îndrăgita artistă a îmbătrânit, dar a îmbătrânit frumos. Îşi poartă cu graţie şi kilogramele în plus şi ridurile care au marcat trecerea timpului pe chipul ei… Dar dacă ne gândim că anul acesta a împlinit 79 de ani, pentru frumoasa actriță vârsta chiar pare să fie doar un număr. Admiratorii ei sunt uimiţi de cât de bine arată, mai ales că Linda Gray nu a apelat, se pare, deloc la chirurgul estetician.

Femeie activă, Linda Gray este mai mereu în lumina reflectoarelor, iubeşte să onoreze invitaţiile la evenimente mondene unde reuşeşte de fiecare dată să monopolizeze privirile. S-a întâmplat şi la cea de-a șasea ediție a galei de decernare a premiilor Make-Up Artists & Hair Stylists Guild, Sindicatului Artiștilor din industria machiajului și a coafurilor. Ţinuta elegantă şi atitudinea de pe covorul roşu au fost remarcate de toată lumea.

Citeşte şi: Fiica lui Steven Seagal este renumit MODEL plus-size. Vezi cum ARATĂ !

Sue Ellen, „perechea” lui J.R. Ewing

Actrița care pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe i-a făcut pe nostalgici să-şi amintească şi chiar să-şi dorească să revadă scene din „Dallas”, celebrul serial care a reprezentat vârful de audienţă all time la televiziuni din ţări de pe întreg mapamondul.

Şi în România, „Dallas” a fost declarat cel mai vizionat film din istorie şi s-a bucurat de popularitate absolută. Personajul intrepretat de Linda Gray – Sue Ellen, soția alcoolică a maleficului J.R. Ewing – a avut mulţi fani. De altfel, Sue Ellen şi J.R. reușeau să ţină publicul cu sufletul la gură, având în vedere mariajul lor plin de turbulenţe.

Chiar şi după ce filmările s-au încheiat, actorii au ţinut legătura ca şi cum ar fi fost o familie adevărată. E drept că unii dintre ei au părăsit această lume, iar ceilalţi s-au susţinut unul pe celălalt la necaz. Linda i-a fost alături lui Patrick Duffy, interpretul „cumnatului Bobby Ewing”, după ce acesta şi-a pierdut soţia.

Comentarii: