LIFESTYLE

Vă era dor de Pamela? Ce mai face superba actriță din Dallas, retrasă de ani buni din industrie

Victoria Principal a fost una dintre actrițele propulsate aproape instantaneu la statutul de vedetă de prim rang propusă de celebru serial ”Dallas”. Puțini sunt cei care știu că Victoria s-a născut în Japonia și se apucase să studieze medicina, dar un accident i-a schimbat viața. S-a mutat la New York, s-a apucat de actorie și a ajuns la casting pentru rolul care a introdus-o în istoria cinematografiei.

„Când m-am dus la audiții, deja mă îndrăgostisem de serial și de rol, motiv pentru care îmi doream mult să fac parte din acel proiect. Nici măcar nu-mi puteam imagina că n-o să fiu Pam!”, a dezvăluit frumoasă vedetă în revista People.
Rolul i-a adus notorietate planetară și angajamente în producții ca „Naked Lie”, „Blind Witness” și „Sparks: The Price of Passion”, a scris trei cărți și în 1991, și-a lansat colecția de produse cosmetice „Principal Secret!”.

Dar la 50 de ani, a simțit nevoia de schimbare. „Am devenit interesată de alte lucruri, mi-am dorit să creez produse care să le fie de folos oamenilor”, a povestit Victoria, care însă, în 2019, a anunțat că se retrage din compania pe care a înființat-o.

Ce face acum îndrăgita Pamela, retrasă la ferma ei de lângă Los Angeles? „Salvez și reabilitez animale neglijate și abandonate. Ele au nevoie de ajutor medical, multă răbdare și infinită dragoste, pentru a-și reveni din punct de vedere fizic și emoțional.

Nu este vorba despre vreo organizație caritabilă care să facă aceste lucruri, ci este un vis de-al meu, pe care mi-l îndeplinesc acum. Toate acestea animale salvate de mine trăiesc tot restul vieții lor acasă la mine. E ceva ce-mi aduce mare bucurie în fiecare zi!”, a declarat Victoria Principal pentru TV Insider.

Comentarii: