LIFESTYLE

Șocant! Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase îl acuză că i-a cerut să se sinucidă, legendarul sportiv reacționează dur

Până să-și facă un cont pe OnlyFans, platformă cu conținut exclusiv dedicat adulților, Charlotte Năstase era o mare necunoscută pentru amatorii de monden din România. Acum însă toată lumea a aflat despre conflictul dintre Charlotte, fiica adoptivă a marelui Ilie Năstase, și tatăl ei, conform sportbull.ro.

Mai mult, tânăra care a fost înfiată de Ilie Năstase împreună cu cea de-a doua soție Alexandra King, a pus ultima ei decizie pe seama unui conflict cu celebrul ei tată. Conflict pe care l-a detaliat, susținând lucruri extrem de dure la adresa lui Nasty.

„Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici.
E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc.
Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe 24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească„, a spus Charlotte în click.ro.

Inițial, Ilie Năstase a lăsat-o pe Charlotte să spună ce dorește. Dar acum, n-a putut rămâne fără replică la așa acuzații „Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

 

Comentarii: