X

Războiul din folclor continuă! Constantin Enceanu despre Gheorghe Turda: ”E invidios!”

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu n-au îngropat securea războiului nici acum, la o lună după ce au pornit scandalul. Totul a început la un eveniment la care ambii soliști au fost chemați să cânte. După spectacol, Gheorghe Turda a mai susținut un număr personal, cântânt o doină, iar Constantin Enceanu ar fi răbufnit.

Enervat că a fost întrerupt de colegul de breaslă, Gheorghe Turda s-a enervat și a aruncat cu un pahar cu apă spre Constantin Enceanu.

Și chiar dacă a trecut ceva timp, cei doi artiști rămân în continuare la cuțite.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Vorbește ziua ce visează noaptea!”

Disputa s-a reaprins însă de curând. Gheorghe Turda a afirmat despre rivalul său că ar fi dat faliment cu localul său din Filiași, și în replică, Enceanu a aruncat cu vorbe grele înspre colegul său.

”Gheorghe Turda vorbește ziua ce visează noaptea. Păi, cum să fie așa? Vinerea, sâmbăta și duminica am avut și bodyguarzi la poartă, ca să nu intre lumea buluc, am 150 de locuri la piscină.

Am încasări mari, o medie de 150 de milioane de lei pe zi. E inconștient, cum să spună să sunt falit? Vine lumea să mănânce, asta înseamnă faliment? Am 30 de angajați.

Și, de atâta rău, cum zice că îmi merge, iată că am mai deschis și o tavernă în curtea localului. Vorbește gura fără el.
Probabil e indivios că nu l-am chemat aici, ca să cânte, dar nu cânt nici eu, nu se pretează muzica populară. E un PUB, de fapt, cu un decor tineresc”, a spus Constantin Enceanu pentru impact.ro.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro