Rulada cu foi de napolitana este un desert rapid, care necesită puțin timp și puțină experiență în bucătărie.
Nu este nevoie să fii un cofetar iscusit pentru a prepara o gustare dulce rapidă.
Cu puține ingrediente vei rămâne uimit de gustul acestei rulade, iar cei pentru care vei găti vor fi încântați.
CITEȘTE ȘI: Ruladă cu zmeură și mascarpone- un amestec de gusturi și texturi
Ingrediente:
Crema 1:
Crema 2:
Mod de preparare:
Pe masa de lucru așezăm un prosop umed, apoi întindem o bucată mare de folie alimentară. Deasupra foliei punem foaia de napolitană.
Mărunțim biscuiții și punem apa și zahărul la fiert.
Când siropul a fiert destul, adăugăm biscuiții și amestecăm până compoziția devine ca o cremă.
Împărțim compoziția în 2 părți egale și turnăm una din ele deasupra foii de napolitana.
Pentru a doua cremă, punem din nou la fiert apa și zahărul, lăsând să dea în clocot 3 minute. Adăugăm untul și amestecăm până se topește, apoi punem laptele praf și nuca de cocos.
Împărțim din nou compoziția în 2 părți și turnăm una peste stratul cremei de biscuiți.
CITEȘTE ȘI: Prăjitura Deliciu: Desertul care îmbină toate gusturile – Pentru toți mofturoșii și pofticioșii
Procedăm la fel și cu cea de a doua foaie de napolitană, apoi le rulăm strâns și le lăsăm la rece.