X

Trucuri de care să ții cont când gătești peștele

Pentru un stil de viață sănătos, medicii ne recomandă consumul peștelui de două ori pe săptămână.

Carnea de pește conține Omega 3 și Omega 6 și reprezintă o sursă importantă de proteine.

Urmând câteva trucuri simple, peștele gătit acasă va avea savoarea preparatelor gătite în restaurantele de top.

CITEȘTE ȘI: Cum gătești peștele pentru a-i da o savoare aparte: Condimentele pe care le poți adăuga

Iată câteva sfaturi importante de care trebuie să țineți cont atunci când preparați pește:

CITEȘTE ȘI: Cel mai bun pește pentru un ficat bolnav

Gătitul peștelui poate părea un proces dificil, dar dacă țineți cont de aceste mici trucuri, veți obține preparate de senzație, cu care îi veți încânta pe cei dragi.

Să aveți spor la gătit!

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro