LIFESTYLE

Andra mai face un bebe? De unde au tras concluzia fanii artistei şi ce urări i-au făcut de ziua ei

De urat, primul care a făcut-o public a fost desigur soţul Andrei. Cătălin Măruţă a urcat pe Facebook o poză a îndrăgitei cântăreţe şi a lăsat următorul mesaj: „La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu zâmbitoare! Te iubesc! ♥️”.

Andra împlineşte astăzi 33 de ani, iar povestea ei de dragoste cu vedeta Protv Cătălin Măruţă este una dintre cele mai solide şi mai frumoase poveşti din showbizz. Andra și Cătălin Măruță sunt admirați pentru familia frumoasă pe care și-au construit-o. Iar fanii lor se întreabă dacă nu cumva au de gând să o mai mărească, în curând.


De ce? Pentru că rochia îmbrăcată de Andra în poza urcată de Măruţă pe Facebook arată puţin ciudat şi astfel unii internauți au început să speculeze pe seama unei posibile sarcini. Poate să fie vorba şi de o iluzie optică sau Andra să se fi rotunjit puţin pentru că, vorba ceea, omul se mai îngraşă în vacanţă.

Citeşte şi: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Andra, o vedetă apreciată pentru decenţa ei

Pe lângă vocea unică şi specială, uşor de recunoscut, Andra a fost una dintre artistele care şi-a cultivat tot timpul un anumit gen de imagine. Întotdeauna s-a prezentat impecabil, fără cusur, de aceea şi fanii ei sunt printre cei mai numeroşi. Pe Andra nu o vei vedea dezbrăcată sau în posturi indecente nici măcar atunci când filmează pentru videoclipuri, spre deosebire de trendul universal valabil în ţară şi afară.

De asemenea, nici dacă dai căutare sau scormoneşti Internetul nu vei găsi poze cu Andra în lenjerie intimă, desuu-uri, nici măcar în costum de baie, din vacanţele petrecute la mare. Doar paparazzi au reuşit imposibilul şi concluzia este că, mamă a doi copii, Andra e impecabilă. Deci nu îşi ascunde trupul pentru că nu ar avea ce arăta, ba din contră, este chiar de invidiat, doar că nu ar vrea ca muzica să pice în planul secund.

Comentarii: