Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. Pe lângă întrebuinţarea ei în supe, aceasta poate fi preparată într-un mod inedit: prăjită în pesmet şi parmezan.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă făină
- 1 lingură condimente
- 1/2 căni pesmet
- 1/2 cană parmezan ras
- 2 cepe, tăiate felii
- 2 ouă, bătute
CITEȘTE ȘI: Remediu naturist: Ceaiul de ceapă, ideal împotriva tusei și a altor afecțiuni
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 200 C. Adăugaţi hârtie de copt în tavă. Într-un castron mare se combină făina şi condimentele, iar în altul pesmet şi parmezan, recomandă adevarul.ro. Daţi ceapa prin amestecul de făină, scufundaţi-o în ou, apoi daţi putin amestecul prin pesmet. Aşezaţi pe foaia de copt şi daţi la cuptor aproximativ 20-25 de minute.
CITEȘTE ȘI: Ideală alături de grătar sau burger: Rețeta de ceapă roșie murată
Comentarii: