LIFESTYLE

Actorul Ion Dichiseanu, acasă de Sfântul Ion! Celebrul artist s-a recuperat miraculos după pneumonia severă

Două săptămâni a stat internat marele actor internat la Spitalul Floreasca, acolo unde ajunsese cu saturația de oxigen foarte mică și a fost intubat. La 87 de ani, Ion Dichiseanu le-a dat mari emoții apropiaților și medicilor, însă s-a dovedit mult mai puternic decât ar fi crezut cineva având în vedere vârsta și imunitatea foarte scăzută.

De altfel, asta și fusese cauza. Ion Dichiseanu căpătase o formă severă de penumonie care a necesitat îngrijiri speciale, dar acum este în afara oricărui pericol. S-a recuperat miraculos, este exact cum îl știm și a și ajuns acasă în urmă cu câteva zile.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Le mulțumește medicilor

Vremurile când petrecea de sfântul Ion în restaurante, cu orchestră s-au dus, mai ales din cauza Covidului, așa că de data aceasta, actorul, mare cuceritor la viața lui petrece acasă ziua numelui.

”Eu aștept Sfântul Ion de anul viitor. Vreau să mulțumesc oamenilor care mi-au trimis mesaje, începând cu cei din Buenos Aires și terminând cu România. Mulțumesc și domnului Arafat, care e un om deosebit, medicilor, asistenților care au avut mare grijă de mine.

Eu cred în Dumnezeu, care mi-a dat puterea să rezist. Nu am avut Covid, Doamne ferește! Nu am eu treabă cu Covidul, această fiară care a ucis omenirea. Sunt în covalescență, au grijă copiii de mine. Intru ușor în normal”, a povestit Ion Dichiseanu într-o intervenție în direct la Pro TV, la emisiunea lui Măruță.

 

 

 

Comentarii: