LIFESTYLE

Advantage, miss Năstase? Mult mai tânără soție a lui Ilie Năstase lămurește misterul nunții amânate! Ioana conduce ”meciul”, ea vrea s-o facă fără să știe lumea!

Ca-n finala cu Bjorg pare să prelungească Ilie Năstase suspansul asupra nunții cu numărul 5. Însă cea care nu se grăbește cu adevărat ar fi chiar viitoarea mireasa, care sub aparența unei inocențe, al zâmbetului angelic, pare să fie ”șefa” în relație. Cu Ioana Simion, Nasty și-a găsit și el, în sfârșit, nașul, la 72 de ani.

Cea de-a cincea doamnă Năstase, cu care fostul lider mondial al ATP și primul din istoria tenisului s-a căsătorit civil pe 25 aprilie, l-a îmblânzit pe Ilie. Și de unde anunța legendarul sportiv o nuntă în alb, pe plaja bogaților din Mamaia, în august, iată că a trecut luna și n-a fost nicio petrecere sau cununie. Mult mai tânăra soție a lui Năstase a fost cea care ar fi decis. Ioana își dorește o ceremonie discretă, doar cu prietenii apropiați și familia.

Citește și: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Năstase vrea… copii!

Mireasa își dorește ca evenimentul să fie unul inedit, pe un iaht de lux. Nu știe încă dacă undeva în străinătate sau aici, acasă, dar sigur va fi la anul. ”Eu nu mai sunt la vârsta la care să fac o nuntă cu tam-tam. Nu vreau lume multă, presă, paparazzi. Sunt trecută prin viață, Îmi place modestia. Eu nu m-am schimbat ca om când am devenit soția lui Ilie Năstase. Îmi doresc o ceremonie mică, discretă, pe un iaht, cu familia și apropiații. Eventual să știm numai noi. O să aflați după aceea că a avut loc nunta!”, spune Ioana Simion în Click!

De ce nu s-a întâmplat așa cum plănuiseră Inițial, când anuțaseră că vor face nunta în ziua în care vor sărbători un an de relație? Tabloidele au vorbit de posibile probleme în mariajul lui Ilie, cunoscut ca mare amator de prezențe feminine. La un moment dat, unii apropiații susțineau prin presa de scandal că Ioana și Ilie s-ar gândi chiar la divorț.

În fine, cert e că nu au divorțat și nici măcar nu s-au porcăit la tv, cum era la ordinea zilei când doamna Năstase era Brigitte actualmente Pastramă. Nu doar că nu s-au despărțit, Ilie Năstase și-ar mai dori, foarte mult chiar, un copil cu Ioana. ”Acuma noi lucrăm, ne dorim un copil. Ce-o vrea Dumnezeu”, mărturisește fostul mare tenisman, care are deja cinci copii din căsniciile anterioare.

 

Comentarii: