LIFESTYLE

Anamaria Prodan iese la contraatac! Ce spune despre divorțul de Reghe și care e adevărul despre presupusul amant!

sursa: sport.ro

„E un subiect foarte prost, care nu-mi face cinste! Nu am văzut până acum imaginile! Nu îmi place. E ceva oribil. Chiar dacă sunt impulsivă, nu mi se pare normal. Trebuie să îmi controlez emoțiile.”, își începe ”spovedania” Anamaria Prodan după ce privește filmulețul care în doar câteva zile a depășit lejer milionul la vizualizări. De ce s-a înfuriat? Impresarul de jucători insistă că gestul uluitor făcut sâmbătă seara nu are nicio legătură cu un impuls din gelozie, ci la mijloc e fotbalul și sunt… banii!

”A fost vorba de un transfer. Să-i spunem un transfer nereușit, chiar dacă după 45 de minute sau un meci, nu poți să-ți dai cu părerea. Am avut o discuție cu Dan, și nu mi-a convenit ce mi-a spus. Am întrebat încă o dată. Nimeni nu se aștepta să fac asta.”, încearcă să explice Anamaria la Pro TV, cum de a ajuns să-și piardă cumpătul în așa hal.

Prodanca nu se oprește. Și, atacată pe rând de mulți bărbați din fotbalul românesc, contraatacă: poate că pumnul trebuia să aibă o altă destinație, șochează din nou cea mai cunoscută femeie-impresar din România.

”Spuneau că Alexa trebuie dat afară, că nu mai are autoritate. Dacă Alexa se enervează, e jale. De ce să fie dat afară? arată-mi un bărbat care să fi avut eleganța și educația lui Dan. Am văzut că lumea a zis «S-o tundem pe Anamaria, s-o omorâm!». Ne întoarcem în timp”, comentează soția lui Laurențiu Reghecampf. Căci asta spune ea, în ciuda zvonurilor dezbătute de toate tabloidele de la noi.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Bruneta” lui Alexa era cu ei în momentul altercației!

Tot în direct la Pro TV, Anamaria Prodan neagă din nou o așa-zisă criză de gelozie sau o relație cu ”victima” ei. N-a divorțat de soțul ei și nici nu au de gând, iar cât despre relația lui Alexa cu tânăra care apare împreună cu ei în imagini și despre care s-a scris că ar fi provocat isteria, Prodanca se mărginește să spună doar că era cu ei. În rest, e viața antrenorului Astrei, el ar trebui să spună dacă e sau nu e domnișoara brunetă iubita lui!

„E greu să lucrezi cu o femeie. Eu am foarte mult din caracteristicile unui bărbat. Am intrat în fotbal, nu la operă. Nu-mi face cinste, nu sunt din Lacul Lebedelor.”, mai spune fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan.

Și recunoaște că soțul ei i-a atras de multe ori atenția asupra ieșirilor de genul acesta. ”Știu și regret. Mi-a zis și Laurențiu că nu pot face asta, că trebuie să am o anumită conduită. Dar cred că d-asta mă iubesc toți jucătorii și antrenorii mei și d-asta vor toți să semneze cu mine. Sunt numărul 1 în toate! Asta e concluzia. Bărbații care mă cunosc și care lucrat cu mine știu despre ce e vorba”, încheie zâmbind Anamaria Prodan.

 

 

Comentarii: