LIFESTYLE

Anamaria Prodan, pachete cu brânză franţuzească pentru sufletul Ionelei Prodan! Vedeta tv a plâns iar la mormântul marii artiste

A trecut timpul, viaţa a mers mai departe, însă dorul de mamă pare că o seacă în continuare pe Anamaria Prodan. La mai bine de un an de când regretată artistă a poporului Ionela Prodan a trecut în lumea celor drepţi, „războinica” ei fiică nu mai este aşa de tare când ajunge la mormântul ei. De fiecare dată, Ana are lacrimi în ochi şi are grijă să facă totul aşa cum crede că şi-ar fi dorit fosta mare interpretă de folclor.

Duminică, regretata solistă de muzică populară Ionela Prodan ar fi împlinit 72 de ani. Însă anul trecut, a fost răpusă de maladia cumplită cu care a fost diagosticată şi cu care s-a luptat în ultimii ani discret, cu ajutorul fetelor ei care i-au căutat leac din Cuba până-n America.

De ziua ei, Ionelei Prodan i s-au făcut cele creştineşti, un parastas de pomenire la cimitir, acolo unde Anamaria a împărţit multe pachete de pomană. Pungi pline cu produse alimentare scumpe, pentru sufletul Ionelei, precum brânză franțuzească, salam de Sibiu, zacuscă, icre, cutii de conserve, bomboane fine și vin de la calitate.

Citeşte şi: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

Mesaj emoţionant pe Instagram

Despre relaţia cu mama ei, Anamaria a vorbit întotdeauna cu o dragoste şi un respect infinit. Erau suflete pereche, spunea ea, şi se regăsea în asprimea caracterului celei care a cântat o viaţă ca să strângă pentru familia ei şi ca să-şi bucure publicul.

Toată viața a iubit-o pe Ionela Prodan și a încercat orice i-a stat în putință să o vindece. Acum, mereu împarte mâncare pentru sufletul ei. Întotdeauna, când vine la cimitir, le oferă oamenilor câte un ban și o sacoșă cu de toate. Să o ajute Dumnezeu!”, spun şi apropiaţi ai impresarei, care au fost mai mereu prezenţi la pomenile Ionelei Prodan, scrie wowbiz.ro.

Înainte să meargă la Cimitirul Bellu, unde îşi doarme somnul de veci iubita ei mamă, Anamaria Prodan a postat un mesaj emoţionant, în memoria celei care i-a dat viață în urmă cu 46 de ani.

La mulți ani iubirea, vieții mele!!! Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi azi, de ziua ta!!! Tu ești în sufletul și inima mea! Tu ești forța vieții mele! Tu îmi călăuzești pașii secundă de secundă! Te iubesc fără margine, mama mea frumoasă!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei oficial de Instagram.

Comentarii: