FRUMUSETE LIFESTYLE NUTRITIE

Anca Serea dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat, dupa cinci nașteri: Fructul pe care vedeta îl consuma ‘în cantități industriale’

verdict.ro

Anca Serea este recunoscută și admirată pentru silueta sa de invidiat, cu atât mai mult cu cât a trecut prin cinci nașteri. Îndrăgita prezentatoare TV are, totuși, un secret, un aliment care nu-i lipsește niciodată din meniu și care este la îndemâna oricui.

Anca Serea a dezvăluit că mănâncă absolut orice, înse cheia este moderația: „Mănânc ca tot omul lucruri absolut normale. Am în meniu și cartofi sau fasole, dar și lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mănânc foarte des!” – a transmis Anca Serea într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

CITEȘTE ȘI: De ce e bine să ţii o lămâie tăiată în dormitor. Bonus: Alte moduri în care lămâile îţi fac viaţa mai bună

Combinația surpriză! Uleiul de măsline și sucul de lămâie, efecte extraordinare pentru sănătate și frumusețe

Totodată, Anca Serea a mărturisit că lămâia este alimentul preferat pe care-l consumă zilnic: ”Poate nu vă vine să credeți, dar consum lămâi în cantități industriale. Fie că aleg să le storcc sau sa le mănânc cu tot cu coajă sau să le pun în apă caldă, lâmâile nu-mi lipsesc zi de zi!”.

Lămâia este un fruct bogat în vitamina C, are rol detoxifiant, imunostimulator și favorizează metabolismul. Totodată, grație antioxidanților din compoziție, are efect antiaging puternic.

Comentarii: